profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tuškanova par avāriju: Tā bija mana kļūda, jo pilnībā zaudēju koncentrāciju

Go4speed 11.04.2015 - 09:47 Tuškanova par avāriju: Tā bija mana kļūda, jo pilnībā zaudēju koncentrāciju
Foto: facebook.com/TushkanovaMotorsport

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Īrijas posmā uz starta izgāja arī ukraiņu sportiste Innesa Tuškanova, kura šosezon startē Neiksans Rally Sport komandas sastāvā. Pirms rallija sportiste un komandas treneris Māris Neikšāns atzina, ka Innesai galvenais uzdevums ir nobraukt līdz galam un krāt pieredzi, taču otrās dienas otrajā posmā sportiste pieļāva kļūdu un piedzīvoja visai spēcīgu avāriju.


Foto: facebook.com/TushkanovaMotorsport

''Lēmums braukt šajā posmā tika pieņemts pēdējā brīdī, tāpēc mašīnu komanda saņēma vēlu. Šī iemesla dēļ komanda nespēja sagatavot auto manām vajadzībām. Avāriju piedzīvojām otrās dienas otrajā posmā, kad mašīnai pazuda bremzes. Tobrīd pilnībā zaudēju koncentrāciju, jo domāju, kā mēs bez bremzēm veiksim atlikušos posmus. Kādā labā līkumā iegāju krietni par ātru, kā arī īsi pirms tā mūs bremzēšanas laikā sāka svaidīt. Līkums bija šaurs un slidens, ko neņēmu vērā, jo šeit netīram ceļam ir daudz lielāka nozīme,'' stāsta Innesa Tuškanova.


Foto: facebook.com/TushkanovaMotorsport

''Protams, tā ir pilota kļūda. Sitiens bija ļoti spēcīgs, un atkal pa manu pusi. Pēc pagājušā gada Čehijas ERČ posma avārijas tu sāc aizdomāties, ka tādas avārijas atstāj nopietnas sekas uz veselību, taču toreiz mēs norakstījām mašīnu, kā arī es zaudēju samaņu un atmiņu. Taču tajā pašā laikā viss turpinās un mēs startēsim Rally Masters Show, kā arī Portugāles ERČ posmā,'' nobeidz Tuškanova, kura pēc rallija devās atpūsties uz ASV.

To bumpy on braking to late braking... #erc#circuitofireland

A video posted by Inessa Tushkanova (@inessatushkanova) on

Komentāri
a123 11.04.2015 19:28
Zaudēja KONCENTRĒŠANOS!!! Kad vienreiz tas būs skaidrs, ka cilvēki zaudē koncentrēšanos nevis koncentrāciju. Koncentrācija ir saistīta ar kaut kā daudzumu kaut kur. Piemēram skābekļa koncentrācija gaisā zemes tuvumā ir apmēram 21%.
Un vispār latviski vislabāk teikt zaudēja uzmanību.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png