profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Holivudas zvaigzne gatavojas Īrijas ERČ rallijam (FOTO)

Go4speed 21.03.2015 - 16:48 Holivudas zvaigzne gatavojas Īrijas ERČ rallijam (FOTO)
Idriss Elba. Foto: Getty Images, Charles McQuillan

Slavenais Holivudas aktieris Idriss Elba, kurš atveidojis Nelsonu Mandelu filmā "Mandela - Long Walk to Freedom", kā arī ir filmējies seriālā "Luther", nolēmis piedalīties Eiropas rallija čempionāta (ERČ) trešajā posmā, kas aprīļa sākumā notiks Īrijā. Pilota rīcībā būs ''Ford Fiesta R1'' automašīna.


Foto: Getty Images, Charles McQuillan

Šobrīd 42 gadus vecais aktieris iesaistījies televīzijas kanāla "Discovery TV" dokumentālā projektā, kas četrās sērijās pārraidīs viņa dalību sacensībās uz zemes, ūdenī un gaisā. Katrā no izaicinājumiem aktierim pievienosies profesionāļu komanda, kas palīdzēs viņam sasniegt mērķi.


Foto: Getty Images, Charles McQuillan

Pirmais uzdevums Elbam būs rallija sacensības, kurās viņš kopā ar pieredzējušo britu stūrmani Maiklu Oru (vairāki starti WRC) jau piedalījies testu sesijā. Kopā ar viņiem šajos testos piedalījās arī septiņkārtējais Īrijas rallija uzvarētājs un leģendārais skotu pilots Džimijs Makrejs.


Foto: Getty Images, Charles McQuillan

''Mēs esam saviļņoti uzņemt tik pazīstamu slavenību šajā rallijā. Pēdējos gados mēs šo ralliju esam padarījuši par galveno sporta notikumu Ziemeļīrijā, kur pērn mūsu sacensības apmeklēja vairāk nekā 74 tūkstoši skatītāju, bet TV to noraudzījās vairāk nekā 14 miljoni cilvēki. Tas, ka šogad rallijā startēs Elba un šīs sacensības tiks pārraidītas "Discovery TV", mūsu ralliju varēs redzēt jau vairāk nekā 220 pasaules valstīs. Tās ir satriecošas ziņas,'' fiaerc.com mājas lapā prieku neslēpj rallija direktors Bobijs Vilis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png