profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņu modele un autosportiste Īrijas ERČ posmā startēs ar jaunu auto

Go4speed 03.03.2015 - 09:01 Ukraiņu modele un autosportiste Īrijas ERČ posmā startēs ar jaunu auto
ERČ Galvenais koordinators Žans-Pjērs Nikolā un Inesa Tuškanova. Foto: rallyreportwrc.com

Ukraiņu modele un autosportiste Inesa Tuškanova cer, ka laicīgi saņems jauno Mitsubishi Lancer Evo X, lai varētu piedalīties trešajā Eiropas rallija čempionāta posmā, kas no 2. – 4. aprīlim notiks Īrijā.

Šosezon Tuškanova startē kopā ar bijušo Vasīlija Grjazina stūrmani Dmitriju Čumaku. Šosezon abi aizvadījuši divus rallijus, kur Lietuvas Halls Winter rally ekipāža izcīnīja sesto vietu, bet Liepājas ERČ posmā ekipāža finišēja pēdējā vietā, jo astotajā posmā sportiste nobrauca no ceļa un līderim zaudēja pusstundu.


Foto: Tushkanova motorsport

Šobrīd ekipāža strādā pie tā, lai varētu piedalīties Īrijas ERČ posmā. ''Šobrīd strādāju, lai nokārtotu vīzu uz Īrijas posmu. Ceru, ka varēšu tur braukt,'' iesāk Inesa Tuškanova. ''Šajā posmā startēsim ar jaunu Mitsubishi Lancer Evo X automašīnu, taču pagaidām šo auto vēl neesmu redzējusi. Šajās dienās esmu aizņemta, kā arī pēc Liepājas ERČ posma saaukstējos, tāpēc pagāja zināms laiks, kamēr atveseļojos.''

Šobrīd Tuškanova pēc diviem ERČ posmiem Dāmu ieskaitē ar trīs punktiem dala pirmo vietu ar čehu sportisti Martinu Danhelovu. Jāpiebilst, ka šobrīd šajā klasē pagaidām piedalās tikai divas ekipāžas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png