profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns priecīgs par uzvaru Liepājas unikālajā rallijā, Lukjaņuks atklāj sezonas plānus

Go4speed 09.02.2015 - 16:01 Brīns priecīgs par uzvaru Liepājas unikālajā rallijā, Lukjaņuks atklāj sezonas plānus
Kreigs Brīns. Foto: Artūrs Igaveņš

Liepājas Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms noslēdzies ar īru sportista Kreiga Brīna uzvaru. Iepriekšējos Liepājas rallijos Brīns bija izcīnījis otro un trešo vietu, taču šogad sportists sarežģītajā Liepājas posmā bija ātrākais un stabilākais.

Pēc Alekseja Lukjaņuka un poļu sportista Kajetana Kajetanovča avārijām, Brīnam pār otrās vietas ieguvēju bija diezgan liels pārsvars, kas arī beigās īru braucējam ļāva izcīnīt pārliecinošu uzvaru.


Foto: Artūrs Igaveņš

''Vienmēr esmu priecīgs par uzvarām, bet šodien (svētdien) esmu ļoti priecīgs. Šīs mums tiešām bija lieliskas brīvdienas, lai arī apstākļi bija sarežģīti. Vispirms lietus, bet pēc tam sniegs, kas apgrūtināja gan braukšanu, gan brīžiem arī redzamību. Šis bija diezgan unikāls rallijs,'' saka Kreigs Brīns.

''Pēc pirmā ātrumposma, kad mani no Lukjaņuka šķīra tikai 0,7 sekundes, zināju, ka varu ar viņu cīnīties. Arī otro posmu sākām labi, taču tad mēs saņēmām ziņu, ka Lukjaņuks ir apstājies. Taču, neskatoties uz to, mūsu ātrums tāpat bija pietiekams, lai apsteigtu arī Kajetanoviču, jo līdz viņa avārijai mēs par viņu bijām ātrāki.''

Neveiksmīgi šis rallijs iesākās Aleksejam Lukjaņukam, kurš pēc savas kļūdas uzmeta divus kūleņus un bija spiests izstāties.


Foto: Artūrs Igaveņš

''Žēl, ka zaudējām labu iespēju nopelnīt papildus punktus. Mums pirms otrās dienas bija nopietna diskusija. Lai arī mašīna pēc avārijas daudz necieta un viss tika samainīts, mēs vienu brīdi domājām neturpināt ralliju, taču tad nolēmām turpināt braukt, lai apgūtu šo auto un strādātu ar tā regulējumiem. Mums ir vajadzīga pieredze. Šobrīd šo auto jau vadu drošāk, kas būs svarīgi citos rallijos. Tagad jau droši varu teikt, ka mums ir ieplānota programma deviņiem ERČ posmiem,'' tā Aleksejs Lukjaņuks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png