profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs ar jaunu auto un jaunu dizainu gatavs Liepājas ERČ (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 05.02.2015 - 09:30 Vorobjovs ar jaunu auto un jaunu dizainu gatavs Liepājas ERČ (FOTO)
Jaunais auto testos. Foto: Vorobjovs Racing

Aizgājusī rallija sezona Vorobjovs Racing ekipāžai noslēdzās ar divējādām sajūtām. Lai arī rallijā Latvija tika piedzīvota smaga avārija, pēc kuras tika iznīcināta sporta automašīna, ekipāža tomēr spēja nosargāt un izcīnīt čempiontitulu N4 klasē.

Jau pēc pāris dienām Vorobjovs Racing sadarbībā ar Rallija klubu jaunajai sezonai sāka būvēt jaunu Mitsubishi Evo X automašīnu.


Foto: Vorobjovs Racing

Kamēr auto būvējās, tikmēr Vorobjovs ar Mālnieku rallijsprintā Alūksne un rallijā Sarma uz starta izgāja ar treniņiem paredzēto mašīnu. Alūksnes posmā ekipāža izmēģināja dažādus regulējumus, kā arī centās atgūties no Latvijas rallijā piedzīvotās avārijas, kuras sekas joprojām bija jūtamas.


Foto: Artūrs Igaveņš

Sarmas rallijs ekipāžai iesākās nelāgi, jo treniņos aizdegās motors, kas gan veiksmīgi tika nodzēsts. ''Sarmas rallijs mums bija pārbaudījumiem bagāts ne tikai ekipāžai, bet arī mehāniķu komandai, kas negulēja praktiski četras naktis. Paldies viņiem par izturību! Rallijā bija gan patīkami momenti, gan neveiksmes un pārsteigumi. Tomēr esam apmierināti,” tā pēc rallija teica Jānis Vorobjovs, kurš Latvijas rallija čempionātā izcīnīja trešo vietu LRC2 klasē.


Foto: Artūrs Igaveņš

Ceturtdien Vorobjos Racing ekipāža Kuldīgas pusē aizvadīja pirmos testus ar jauno rallija automašīnu. Kā atzina Vorobjovs, tad "Sajūtas ir labas un jaunā automašīna vadās lieliski. Tāpat kā iepriekšējā, tā ir maksimāli pielāgota manam braukšanas stilam. Esam gatavi Rally Liepāja."


Ekipāža testos ar jauno auto. Foto: Vorobjovs Racing

Arī Andris Mālnieks atzina, ka jaunais auto esot ļoti labs un sajūtas šobrīd ir ļoti labas. ''Šajā auto jūtos tā, kā iepriekšējā mašīnā, ar kuru braucām pagājušajā sezonā.''

Piektdien no rīta ekipāža atklāja mašīnas jauno dizainu, ar kādu šosezon startēs rallijā.



Rallijā Liepāja ekipāžai piešķirts 20. starta numurs, taču īsto starta kārtību mēs uzzināsim pēc piektdienas kvalifikācijas braucieniem.


Jauno dizainu dzīvē vērot varēs jau kvalifikācijas braucienu laikā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png