profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns uz Liepājas ERČ ralliju dodas pēc uzvaras

Go4speed 03.02.2015 - 20:30 Brīns uz Liepājas ERČ ralliju dodas pēc uzvaras
Kreigs Brīns Austrijas ERČ rallijā. Foto: Vít Bezděkovský

Viens no favorītiem gaidāmajā Liepājas ERČ rallijā būs īru sportists Kreigs Brīns. Līdz šim Brīns Liepājas rallijā startējis jau divas reizes, kurās sportists izcīnījis otro un trešo vietu.

Brīnam šogad rallija programma ir ļoti piesātināta, jo bez startēšanas ERČ čempionātā sportists startēs arī septiņos WRC posmos. Ja sezonas pirmajā ERČ posmā, kas notika Austrijā, Brīns noskrēja no ceļa un ieskaites punktus neguva, tad sarežģītajā Montekarlo WRC posmā Brīns WRC2 klasē izcīnīja otro vietu.


Kreigs Brīns Austrijas ERČ rallijā. Foto: Greg Roslon

Pirms gaidāmā Liepājas rallija Brīns devās uz Somiju, kur sportists aizvadīju testus. ''Paldies visiem par sveicieniem dzimšanas dienā. Šo dienu pavadīju Somijā, kur braucu pa šādiem ceļiem. Perfekta diena,'' tā savā twitter kontā vakar ziņoja 25 gadus vecais Kreigs Brīns.


Brīns testos.

Lai arī pirmajā Austrijas ziemas rallijā Brīns nespēja konkurēt ar poļu braucēju Kajetanu Kajetanoviču, Alekseju Lukjaņuku un citiem, Liepājā sportists noskaņots uz uzvaru.

''Šogad uz Liepājas ralliju raugos ar lielu nepacietību. Otrā vieta Montekarlo WRC posmā mums ir devusi lielu pārliecību un pieredzi, tāpēc mēs esam apņēmības pilni izcīnīt kārtējo uzvaru,'' kaujinieciski noskaņoti saka Kreigs Brīns, kurš šajā rallijā pirmo reizi Latvijas skatītājiem atrādīs jauno Peugeot 208 R5 mašīnu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png