profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists savās pirmajās ziemas sacīkstēs cer uz pjedestālu Liepājas ERČ rallijā

Go4speed 26.01.2015 - 23:22 Sportists savās pirmajās ziemas sacīkstēs cer uz pjedestālu Liepājas ERČ rallijā
Ar šo mašīnu sportists startēs Liepājas ERČ posmā. Foto: Jon Armstrong Rallying

Liepājas ERČ rallijā uz starta izies īru sportists Džons Ārmstrongs. Šīs 20 gadus vecajam īru sportistam būs pirmās starptautiska līmeņa sacensības. Šis jaunais sportists šogad nolēmis startēt ERČ junioru čempionātā. Neskatoties uz to, ka šis sportistam būs pirmais starptautiska līmeņa rallijs, un pie tam arī pirmais uz sniega, sportists, kurš startēs ar Peugeot 208 R2 automašīnu, cer Liepājas rallijā uzrādīt labu rezultātu.


Sportists nesen aizvadīja nelielus testus, kuros tika braukts bez radžu riepām. Foto: Jon Armstrong Rallying

''Uzskatu, ka ERČ junioru čempionāts ir labākais čempionāts jaunajiem braucējiem, kurā viņi var sevi pierādīt. Ja Liepājas ERČ posmā spēšu kāpt uz goda pjedestāla, tas būs lielisks sezonas sākums. Taču tas būs liels izaicinājums, jo man uz sniega seguma nav nekādas pieredzes, kamēr citiem braucējiem tā pieredze ir lielāka,'' savā jonarmstrong.co.uk mājas lapā stāsta Džons Ārmstrongs.


2013.gadā sportists startēja ar Fiesta R2. Foto: Stephen Scott | Exif Data

Džona stūrmanis būs īrs Noels O`Salivans. ''Ja mēs ar stūrmani izveidosim labu stenogrammu un atradīsim labu ritmu, tad zinu, ka varam uzrādīt labu ātrumu Latvijas ātrajos ceļos. Mans mērķis sezonas pirmajā posmā ir izcīnīt maksimāli daudz punktus. Vēlāk būs interesanti paskatīties, ko spēsim uzrādīt Īrijas ERČ rallijā,'' nobeidz jaunais braucējs, kurš 2014.gadā piedalījās tikai vienā rallijā.

Liepājas ERČ rallijā RC4 klasē dalību apstiprinājušas 22 ekipāžas, starp kurām būs arī vairākas latviešu ekipāžas.

Sportists bez radžu riepām veic pirmo testu braucienu pa sniegu:


Sportists 2013.gada rallija sezonā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png