profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Žēl, ka tādai neveiksmei tik smagas sekas (FOTO)

Go4speed 05.11.2014 - 20:31 Sportists: Žēl, ka tādai neveiksmei tik smagas sekas (FOTO)
Zeps Vīgands. Foto: www.thesun.co.uk

Portāls jau ziņoja, ka, gatavojoties noslēdzošajam Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmam, kas šajās brīvdienās notiks Korsikā, vairāki sportisti pirmdien aizvadīja testus. Diemžēl pēc nelielas avārijas vācu sportistam Zepam Vīgandam, kurš tobrīd bija vienīgais, kurš ar komandas biedru Esapeku Lapi vēl varēja pacīnīties par čempiontitulu, aizdegās un pilnībā sadega viņa Škoda Fabia S2000 automašīna. Tas nozīmē, ka Lapi par ERČ čempionu kļuvis jau pirms izšķirošā posma starta.


Zepa Vīganda bijusī automašīna. Foto: ewrc.cz

Kā ziņo komanda, tad Vīgands pēc nelielas avārijas noskrēja no ceļa. Ņemot vērā karsto izpūtēju un sauso zāli, sportista automašīnu pārņēma liesmas. Tās apdzēst centās gan vairākas ekipāžas, gan ugunsdzēsēji, taču glābt auto neizdevās.


Vīganda automašīnu pārņem liesmas. Foto: ‏@Karlip1

''Esmu ļoti vīlies. Žēl, ka tādai neveiksmei ir tik smagas sekas. Man ir ļoti žēl arī komandas. Gribu pateikt paldies visiem, kuri smagi strādāja, lai dotu mums iespēju cīnīties par čempiontitulu,'' saka Zeps Vīgands, kuram šobrīd jāgaida, vai viņam kopvērtējumā izdosies nosargāt otro vietu.


Vīganda automašīna pēc ugunsgrēka. Foto: Nico D’ulivo

''Man žēl, ka Vīgandam tā sanāca, jo mēs bijām gatavojušies aizraujošam duelim,'' saka 23 gadus vecais Esapeka Lapi, kurš šobrīd no desmit ERČ posmiem uzvarējis trijos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png