profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns: Igaunijas rallijā mani pārsteidza tas trakais krievu pilots Lukjaņuks

Go4speed 08.09.2014 - 23:06 Brīns: Igaunijas rallijā mani pārsteidza tas trakais krievu pilots Lukjaņuks
Kreigs Brīns. Foto: No sportista personīgā arhīva

Čehijas ERČ posms, kurā uzvarēja Vaclāvs Pehs juniors, nebija veiksmīgs vairākiem vadošajiem braucējiem, kuri piedzīvoja gan tehniskus defektus, gan arī avārijas. Šobrīd, kad līdz ERČ sezonas beigām atlikuši vairs tikai trīs posmi, pārliecinošs līderis ir soms Esapeka Lapi, kurš par 19 punktiem apsteidz Zepu Vīgandu, bet 53 punktus Lapi zaudē Kreigs Brīns.


Brīns trasē. Foto: Petr Eliaš, ewrc.cz

Nesen noskaidrojās, ka Peugeot rallija komanda nolēmusi dot Brīnam iespēju cīnīties par ERČ čempiontitulu, tāpēc īru sportists startēs arī Kipras ERČ posma, kurā sākotnēji Brīns nebija plānojis startēt. ''Pēdējos divus čempiontitulus esmu izcīnījis, kad esmu balansējis un naža asmens, tāpēc šī brīža situācija man ir zināma,'' tā Kreigs Brīns.


Aleksejs Lukjaņuks. Foto: Jānis Asaris

Līdz šim Brīns izlaidis tikai divus ERČ posmus, no kuriem viens bija arī Igaunijas ERČ rallijs. Kādā no iepriekšējām intervijām Brīns atzina, ka cītīgi sekojis šim rallijam, kā arī pauda nožēlu, ka nevarēja tajā startēt. ''Igaunijas rallijam sekoju ļoti cītīgi – vēroju katra posma laikus, starplaikus. Izskatās, ka tas bija labs rallijs. Protams, skatījos lieliskās Eurosport pārraides, bet man visvairāk apspriestākā lieta bija tas trakais krievs (Aleksejs Lukjaņuks) ar Mitsubishi Evo X. Ja godīgi, tad biju pārsteigts skatoties viņa onboard video,'' tā Brīns.

Brīna avārija Čehijas ERČ posmā (sākot no 10:00)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png