profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Austrijas ERČ posma organizatori nāk klajā ar dīvainu lēmumu

Go4speed 17.08.2014 - 15:25 Austrijas ERČ posma organizatori nāk klajā ar dīvainu lēmumu
Foto: FRANCOIS BAUDIN / DPPI

Nākamgad Eiropas rallija čempionātā (ERČ) gaidāmas vairākas būtiskas izmaiņas. Zināms, ka nākamgad, lai stiprinātu ERČ seriālu un mazinātu izmaksas, ERČ čempionātā varēs būt maksimums desmit posmi (šogad bija jābūt 12, bet viens posms nenotika), kuru vidū joprojām būs Liepājas ERČ rallijs.


Šogad Austrijas ERČ uzvarēja Roberts Kubica. Foto: GREGORY LENORMAND / DPPI

Tāpat zināms, ka arī nākamgad ERČ sezona sāksies ar Austrijas International Jänner Rallye ERČ posmu. Šogad šis rallijs norisinājās no 3. - 5.janvārim (piektdien - svētdien), taču tagad organizatori nākuši klajā ar ļoti interesantu un daudziem negaidītu lēmumu – rallijs 2015.gadā notiks no 4. - 6.janvārim jeb no svētdienas līdz otrdienai. Tas nozīmē to, ka rallija galvenie notikumi risināsies pirmdien un otrdien.

Lai arī šobrīd nav zināms iemesls tam, kāpēc nolemts ralliju pārcelt uz šīm dienām, organizatori šīs izmaiņas jau iesnieguši apstiprināšanai FIA un Eurosport Events.


Foto: ewrc.cz

Arī rallija līdzjutējiem šāds lēmums nav izprotams. "Nezinu, ko domāt par šādu lēmumu. 6.janvāris Austrijā ir brīvdienas, kā arī 5.janvārī daudzi nestrādās. Bet varbūt tas ir loģisks lēmums, jo šis posms ir izņemts ārā no Čehijas čempionāta kalendāra," saka kāds austriešu rallija līdzjutējs. "Varu tikai pateikt to, ka šie laiki noteikti būs problēma Čehijas līdzjutējiem. Domāju, ka skatītāju būs mazāk," saka kāds čehu fans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png