profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuka emocijas pēc otrās vietas izcīnīšanas (VIDEO)

Go4speed 20.07.2014 - 18:26 Lukjaņuka emocijas pēc otrās vietas izcīnīšanas (VIDEO)
Aleksejs Lukjaņuks (pa labi) ar savu stūrmani. Foto: Alexandre Guillaumot

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Igaunijas posmā uzvaru izcīnīja galvenais sacensību favorīts Ots Tanaks, taču otrais palika Aleksejs Lukjaņuks, kurš, startējis ar ne to spēcīgāko mašīnu (Mitsubishi Lancer Evo X), spēja būt ātrāks par daudziem ātriem braucējiem, kuru rīcībā bija jaunākās paaudzes automašīnas. Šis Lukjaņuka sniegums palicis atmiņā daudziem skatītājiem un rallija pazinējiem.


Lukjaņuks trasē. Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Pēc finiša krievu sportists otro reizi savā karjerā tika pie prestižās Kolina Makreja Flat Out balvas. Tā netiek vienmēr piešķirta rallija uzvarētājam, bet šo balvu iegūst tas braucējs, kura ātrums, apņēmība, neatlaidība un cīņas spars attiecīgajā rallijā ir atbilstošs rallija leģendas Makreja vērtībām.

''Domāju, ka man šī balva nepienāksies, jo esmu jau tādu izcīnījis (pagājušā gada Liepājas ERČ posmā – aut.). Tas ir satriecoši un esmu pārsteigts. Mēs strādājām un braucām smagi, īstā Makreja garā, tāpēc tas ir vienreizēji iegūt šādu balvu,'' tā Aleksejs Lukjaņuks, kurš vēlreiz spēja apliecināt to, ka ir ārkārtīgi ātrs braucējs. Pēc rallija daudzi skatītāji un rallija pazinēji piebilda, ka viņi cer, ka šo Lukjaņuka sniegumu novērtēs kāda no lielajām komandām, lai dotu iespēju kādā no rallijiem Lukjaņukam sēsties pie stūres kādai no jaunākās paaudzes automašīnām.


Foto: Alexandre Guillaumot

Šajā video redzams, kā pēc pēdējā posma Lukjaņuks pēc finiša gaida Korges rezultātu, lai uzzinātu, kurš no abiem braucējiem ir izcīnījis otro vietu (pirms pēdējiem diviem posmiem Korge apsteidza Lukjaņuku par 0,1 sekundi – aut.)

Lukjaņuka emocijas pēc otrās vietas nodrošināšanas:


Lukjaņuks otrajā ātrumposmā:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png