profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Beļģijas ERČ posms sākas ar smagu avāriju (VIDEO)

Go4speed 20.06.2014 - 09:26 Beļģijas ERČ posms sākas ar smagu avāriju (VIDEO)
Ekipāžas automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

Ceturtdienas vakarā ar Shakedown braucieniem tika dots starts Beļģijā notiekošajam Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Ipras rallijam. Pavisam kopā dalību šim asfalta rallijam apstiprināja gandrīz 100 ekipāžas, kuru vidū ir vairāki šī brīža ERČ līderi. Diemžēl veselību problēmu dēļ šajā posmā uz starta neizies latviešu SRT komandas pilots Vasīlijs Grjazins.


Foto: ewrc.cz

Pavisam kopā divās dienās sportistiem būs jāveic 20 ātrumposmi, kas sastādīs gandrīz 300 kilometrus. Smaga solā būt rallija otrā diena, kad sportistiem būs jāveic gandrīz 200 kilometri. Jāatzīmē, ka šis rallijs slavens ar to, ka vairākās vietās sportisti diezgan daudz griež trases iekšmalas, taču ne vienmēr tas dod vēlamo rezultātu.


Foto: Jmsphotographic

Ar lielisku rezultātu ERČ rallijā atgriezies trīskārtējais ERČ čempions, itāļu braucējs Luka Rosetti, kurš bija ātrākais Shakedown braucienā. Pussekundi viņam zaudēja Kreigs Brīns, bet 0,9 sekundes atpalika Kevins Abrings.

''Viss bija kārtībā. Esmu atsācis braukt, jo ERČ neesmu braucis jau ļoti ilgi. Svarīgākais ieiet ritmā un uzlabot sniegumu. Ātrums ir labs, taču par vēlu bremzēju,'' tā Rosetti, kamēr Brīns atzina, ka esot pieļāvis kļūdu startā, kā arī vienā līkumā tika pieļauta kļūda bremzējot.


Luka Roseti. Foto: RSSP Rallysport Stockphoto

Gaužām neveiksmīgi treniņbraucieni beidzās 20 gadus vecajam čehu braucējam Tomašam Pospišilikam, kurš piedzīvoja diezgan smagu avāriju. Ne pilots, ne stūrmanis šajā avārijā necieta, taču ekipāžai šis rallijs ir beidzies, jo auto cieta diezgan smagi.


Ekipāžas automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

Jāatzīmē, ka šī sportistam ERČ seriālā bija atgriešanās pēc Liepājas ERČ posma, kurā toreiz jaunais čehu braucējs avarēja otrajā posmā.

Shakedown brauciens un smagā avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png