profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bulgārijas sportiste: Tas, kas tevi nenogalina, padara stiprāku

Mārtiņš Jankovskis 10.03.2014 - 15:56 Bulgārijas sportiste: Tas, kas tevi nenogalina, padara stiprāku
Jekaterina Stratjeva ar stūrmani Karmenu Penāru. Foto: Jordi Rierola Dordal

Arī šogad Eiropas Rallija čempionātā (ERČ) uz starta iziet daiļā dzimuma pārstāves. Šī gada Rally Liepāja startēja divas dāmu ekipāžas, no kurām viena bija Bulgārijas sportiste Jekaterina Stratjeva, kura jau savā karjerā paspējusi piedalīties 80 rallijos. Diemžēl Latvijā viņai finišu neizdevās sasniegt, jo pievīla Subaru Impreza automašīnas dzinējs.

Piedāvājam jums nelielu interviju ar sportisti, kura portālam fiaerc.com atklāj, kā nokļuva rallijā, kādi ir viņas mērķi u.c.

Kā Tu nokļuvi rallijā?
Tas bija mans bērnības sapnis. Vienu dienu, kad man bija pieci vai seši gadi, Bulgārijas rallijā pamanīju kādu franču dāmu ekipāžu. Tas bija tas brīdis, kad sev pateicu, ka vienu dienu arī gribu braukt rallijā.


Jekaterina karjeras lielāko daļu rallijā braukusi ar Citroen. Foto: ewrc.cz

Kas ir tā labākā lieta, braucot ar rallija mašīnu?
Man tas ir satriecoši, kad tu brauc un vari izjust mašīnu. Mēs esam līdzsvarā un es varu spēlēties vai dejot ar mašīnu. Pieraksti no manas stūrmanes Karmenas skan kā dziesma. Šādos brīžos sajūtas ir fantastiskas un mēs esam trīs vienā.

Kāds ir tavs sezonas mērķis?
Censties darīt visu to labāko, bet Dievs izdarīs visu pārējo.

Kādi ir tavi nākotnes mērķi?
Gribētos, lai mums beidzot būtu veiksme un lai mēs varētu startēt nākamā līmenī. Tāpat kā citām ekipāžām, mums vajadzētu vienu lielu atbalstītāju.


Ekipāža 'Rally Liepāja' laikā. Foto: Josef Petrů

Kā tev līdz šim aizritējusi sezona?
Sezona nav sākusies labi, jo Austrijas rallijs nebija tas mūsu labākais rallijs (42.vieta absolūti, 4.vieta klasē), bet Latvijas rallijā mums bija problēmas ar mašīnu. Taču mēs nekad nepadodamies. Tas, kas tevi nenogalina, padara stiprāku. Mēs esam pozitīvi noskaņotas un ceram uz veiksmi Grieķijā.

Plašāka intervija lasāma ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png