profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Itāļu sportists: Varbūt nākamgad 'Rally Liepāja' organizatoriem jāsalaista ceļi

Mārtiņš Jankovskis 10.02.2014 - 09:24 Itāļu sportists: Varbūt nākamgad 'Rally Liepāja' organizatoriem jāsalaista ceļi
Marko Tempestini. Foto: facebook.com/marco.tempestini

''Rally Liepāja'' noslēdzies, emocijas norimušas, tāpēc portāls Go4speed sazinājās ar vairākiem sportistiem, lai uzzinātu viņu viedokli par aizvadīto ralliju. Otro gadu šajā rallijā piedalījās tēvs ar dēlu Marko un Simone Tempestini. Ja tēvs Marko (Ford Fiesta R5) bija spiests izstāties dzinēja defekta dēļ, tad viņa dēls Simone (Škoda Fabia S2000) spēja sasniegt finišu 20. vietā. Kā portālam atzina Marko Tempestini, tad viņam šis rallijs kopumā esot paticis, vienīgi uzsnigušais sniegs esot ieviesis korekcijas.


Marko Tempestini kvalifikācijā. Foto: Viesturs Lācis, Go4speed

Kā Jums pagāja šis rallijs?
Diemžēl man šis rallijs bija par īsu. Un sniegs, kas uzkrita naktī pirms rallija starta, ļoti ietekmēja pirmo braucēju startus pirmajos ātrumposmos. Bija vairāk cīņa noturēties trasē, nevis cīņa par labiem rezultātiem un rallija izbaudīšanu. Diemžēl trešajā posmā pievīla dzinējs, tāpēc biju spiests izstāties, kad rallijs man pat īsti vēl nebija sācies.

Vai esi apmierināts ar savu sniegumu līdz izstāšanās brīdim?
Mans sniegums kvalifikācijā bija labs. Diemžēl nevienā posmā dzinēja defekta dēļ nesanāca uzrādīt konkurētspējīgus laikus, bet sajūtas ar Ford Fiesta R5 bija labas.


Simone Tempestini. Foto: Viesturs Lācis, Go4speed

Kā tev patika šī gada ātrumposmi, salīdzinot ar pagājušā gada?
Vismaz personīgi man šogad ātrumposmi patika labāk nekā 2013.gadā, bet mazais sniega daudzums šo ralliju padarīja ''mazāk skaistu” nekā pagājušajā gadā. Taču tā nav organizatoru kļūda. Vienkārši nepaveicās. Varbūt viņiem šis rallijs ir jāpārceļ uz februāra vidu/beigām, lai būtu vairāk pārliecināti par sniegu.

Kā patika organizācija, ceļi, atmosfēra?
Organizācija bija laba, tāpat kā iepriekšējā gadā. Arī skatītāji bija daudz. Ceļi, kā jau teicu, man patika.


Marko Tempestini. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Kas ir tā lieta, ko noteikti atcerēsies no šī rallija?
Jaukās lietas ir daudz, tāpēc par šo ralliju mums vienmēr būs labas atmiņas. Sliktā lieta ir tā, ka mēs nebijām gaidījuši tik lielas problēmas un grūtības tad, kad uzsniga 10 – 15 centimetri sniega. Varbūt nākotnē rallija organizatoriem būtu jāpadomā un jārīkojas tā, kā to darīja nesen zviedri, kas ceļu aplēja ar ūdeni, lai tas sasaltu. Pēc tam, kad uzsniga sniegs, zem sniega bija ledus, nevis grants.

Vai arī nākamgad redzēsim Jūs šajā rallijā?
Jā, šis bija jauks rallijs, tāpēc, ja būs iespēja, mēs šeit brauksim arī nākamgad.
Komentāri
sparkijs 11.02.2014 00:08
Visus dopus apgādāt ar ūdens liešanu.. Nū nezinu vai !!!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png