profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čehu sportists: Vietējiem braucējiem Liepājas ERČ neko par brīvu nedošu

Mārtiņš Jankovskis 30.01.2014 - 06:08 Čehu sportists: Vietējiem braucējiem Liepājas ERČ neko par brīvu nedošu
Martins Hudeks trasē. Foto: ewrc.cz

Lietuvas rallija čempionāta pirmajā Halls Winter Rally posmā startēja arī čehu braucējs Martins Hudeks, kurš izies uz starta arī ''Rally Liepāja''. Lietuvā sportists, startējot ar Mitsubishi Lancer Evo IX, ierindojās septītajā vietā, no sestajā vietā esošā Ralfa Sirmača un Māra Kulša atpaliekot vairāk par divām minūtēm.

''Mums bija ļoti labi testi, tāpēc ceru, ka to iegūto pieredzi varēšu izmantot šajā posmā,'' iesāk Martins Hudeks. ''Konkurence būs sīva, arī vietējie braucēji būs spēcīgi, kuri brauks ātri, taču negribu viņiem neko dot par brīvu. Gribu braukt ātri, bet noteikti vēlos finišēt.''


Foto: ewrc.cz

Sezonas pirmajā Eiropas rallija čempionāta (ERČ ) posmā, kas notika Austrijā, sportists izcīnīja 15. vietu absolūti un septīto ERČ Production klasē. Pirms gaidāmā ''Rally Liepāja'' braucējs atdzīst, ka viņš šajā posmā cer uzlabot pirmā rallija rezultātu.

''Austrijā mums sākumā bija tehniskas problēmas, taču tā bija tikai viena no problēmām. Vislielākā problēma bija manī. Nevarēju pabraukt labā tempā, kā arī pieļāvu muļķīgas kļūdas. Neesmu apmierināts ar sniegumu, bet rezultāts bija labs,'' nobeidz čehu braucējs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png