profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Liepājas ERČ posmā startēs četrkārtējais Polijas rallija čempions (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 14.01.2014 - 19:19 Liepājas ERČ posmā startēs četrkārtējais Polijas rallija čempions (VIDEO)
Kajetans Kajetanovičs. Foto: www.kajto.pl/en

Kā portālam Go4speed apstiprināja Kajetana Kajetanoviča komanda, tad četrkārtējais Polijas rallija čempions un divu ERČ posmu uzvarētājs Kajetanovičs startēs Liepājas ERČ posmā. Komandas paziņojumā teikts, ka pēc Austrijas rallija komanda startēs rallijā Liepāja, kas ir skaista Latvijas pilsēta, kas atrodas starp Baltijas jūru un Kuldīgu.

Šis būs sportista otrais ERČ posms šogad. Pirmajā posmā, kas notika Austrijā, poļu braucējs pēc mašīnas defekta piedzīvoja nelielu avāriju un bija spiests izstāties, lai arī tobrīd viņš atradās otrajā vietā.


Kajetans Kajetanovičs. Foto: www.kajto.pl/en

''Liepājas rallijs mums ir pilnīgi jauns rallijs. Mēs nezinām tā ātrumposmus, tāpēc tas būs liels izaicinājums. Taču šīs nezināmās lietas mūs tikai motivē vairāk. Esam noskaņoti kaujinieciski, kā pirms jebkura rallija. Ar nepacietību gaidām, ko rallija organizatori būs sagatavojuši dalībniekiem. Austrijas rallijs jau mums ir aiz muguras. Esam apmierināti ar sezonas sākumā uzņemto labo tempu. Mūsu nākotnes mērķis ir tikai viens – vienmēr darīt visu to labāko un cīnīties par katru ceļa centimetru,'' tā portālam atzina Kajetans Kajetanovičs.

Kajetanovičs Austrijas ERČ posmā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png