profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ līderis Padons nodrošina līdzekļus noslēdzošajam ERČ posmam

Go4speed 17.09.2024 - 08:51 ERČ līderis Padons nodrošina līdzekļus noslēdzošajam ERČ posmam
Padons ar saviem atbalstītājiem

Pašreizējais ERČ čempions un šī brīža ERČ līderis Haidens Padons aizstāvēs savu ERČ titulu Polijas rallijā.

Nav rallija pasaulē, ko Haidens Paddons neskatītos, taču nākamā mēneša Rally Silesia varētu būt bijis grūts pārbaudījums. Nevis sēžot vai slēpjoties aiz dīvāna pasaules otrā malā, Jaunzēlandē, pašreizējais Eiropas rallija čempions tomēr dosies pēdējo reizi šosezon uz Poliju, kur notiks noslēdzošais ERČ posms. Paddons vēlreiz ir atradis veidu, kā iegūt nepieciešamo finansējumu, lai noslēgtu sezonu.

''Mēs šogad vienmēr esam nedaudz improvizējuši,'' portālam DirtFish saka Haidens Padons ''Mums patiešām nebija budžeta, vismaz ne pilnai sezonai – bet, kad esi izcīnījis čempiontitulu, tev jādara viss iespējamais, lai to aizstāvētu.''


''Kad Velsā teicu, ka tas varētu būt mans pēdējais rallijs Eiropā, es patiešām domāju, ka tā būs. Pēc uzvaras Velsā, devos mājās, un visa komanda dubultoja savus centienus, lai atrastu vēl kādu finansējumu, un tagad mēs esam gatavi. Man nav jāteic, cik ļoti esmu pateicīgs visiem mūsu partneriem, kas palīdzēja mums nonākt līdz galam.''

Pirms noslēdzošā ERČ posma Padons par 27 punktiem apsteidz savu sīvāko konkurentu Metjū Frančeski. "Nekas vēl nav izdarīts," turpina Padons. "Mēs esam sasnieguši savu pirmo mērķi – tikt līdz startam, tagad mums jānokļūst līdz finišam. Godīgi sakot, būtu bijis diezgan šausmīgi sēdēt mājās un skatīties šo ralliju, un es nezinu, ko būtu darījis – varbūt būtu nedaudz paslēpies aiz dīvāna!"

Ja Padons un Frančeski noslēgs sezonu ar vienādu punktu skaitu, čempiontitulu iegūs braucējs ar vairāk uzvarām vai augstākām pozīcijām. "Šis jau ir bijis neticams gads," saka Padons. "Tagad mēs vēlamies to noslēgt veiksmīgi visu mūsu partneru vārdā – un, protams, būtu lieliski izcīnīt vēl vienu čempiontitulu."


Padons nebeigs sezonu vienatnē. Viņa komanda būs viņam blakus, tāpat kā uzticīgais līdzjutēju pulks. Padona atbalstītāji seko viņam visur, un šoreiz ceļojums varētu būt viens no īpašākajiem. "Man karjerā ir bijusi liela veiksme, ka esmu saņēmis tik lojālu atbalstu no Jaunzēlandes," sacīja Padons. "Līdzjutēji, kas piedalās rallija posmos, ir kas īpašs un man tas dod papildu enerģiju. Mēs dosimies uz Poliju, un, ja viss notiks pēc plāna, šis ceļojums mums visiem būs ļoti īpašs."

Jāatzīmē, ka Padons nesen uzvarēja Jaunzēlandes rallija čempionāta 4.posmā, tuvāko sekotāju apsteidzot par sešarpus minūtēm.

ERČ kopvērtējums:
1. H.Padons, 131
2. M.Frančeski, 104
3. M.Marčiks, 91
4. A.Mabelini, 71
5. S.Tempestini, 59
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png