profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krugnola uzvar Romas ERČ, Ostbergam smaga avārija (VIDEO)

Go4speed 28.07.2024 - 18:30 Krugnola uzvar Romas ERČ, Ostbergam smaga avārija (VIDEO)
Ostberga auto pēc avārijas

Otro gadu pēc kārtas par Romas ERČ rallija uzvarētāju svētdien kļuvis mājinieks Andrea Krugnola, kurš par 22,3 sekundēm apsteidza citu itāļu braucēju Simoni Kampedelli, kurš 2022.gadā arī šajā rallijā finišēja 2.vietā. Trešais – Efens Larena, kuram šis ir pirmais goda pjedestāls šogad. Mārtiņš Sesks/Renārs Francis šajā rallijā nestartēja.

Pēc pirmās dienas Krugnola par 0,7 sekundēm bija priekšā Simonam Tempestini, taču otrajā dienā Tempestini nespēja turēt līdzi un finišu sasniedza dalītā ceturtā vietā. Kopvērtējuma līderis Haidens Padons finišēja 6.vietā.

''Neveiksmīga nedēļas nogale. Mēs varam būt lepni, mēs atdevām visu, ko spējām. Taču es vēlos pateikties visiem BRC darbiniekiem, viņi bija ļoti pacietīgi, un man absolūti patīk strādāt ar pilnīgi visiem šīs komandas darbiniekiem. Mēs ceram, ka atgriezīsimies spēcīgāki,'' tā Padons.


Foto: Photoms Media Agency

Diemžēl devītajā ātrumposmā baisu avāriju piedzīvoja pieredzējušais norvēģis Mads Ostbergs, kurš ar stūrmaņa pusi ieskrēja kokā. ''Ātrā kreisā līkumā noskrējām no ceļa un ar stūrmaņa pusi ieskrējām kokā. Patriks zaudēja samaņu, un no viņa sejas tecēja asinis. Baidījos, ka noticis ļaunākais. Par laimi, medicīniskais personāls bija klāt ātri, lai izceltu Patriku no automašīnas. Mēs abi esam slimnīcā Romā, taču, par laimi, nopietnu traumu mums nav. Paldies Citroën Racing par šī spēcīgā automobiļa izgatavošanu, Stilo par mūsu ķiverēm, kā arī medicīnas personālam un FIA par drošību, ko viņi mums nodrošina,'' tā Mads Ostbergs.


Rallija rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png