profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krievijā grāvī ielido bijušais HGK drifta BMW (FOTO, VIDEO)

Artūrs Virbulis 08.05.2012 - 21:00 Krievijā grāvī ielido bijušais HGK drifta BMW (FOTO, VIDEO)
Foto: RDS

Ja Latvijā drifta sezona tiks uzsākta šonedēļ ar Latvijas drifta kausa posmu, tad Krievijā sezona tika atklāta jau pagājušajā nedēļas nogalē. 7. martā Sanktpēterburgā risinājās pirmais „Russian Drift Series" jeb „RDS" posms, kurā dalību ņēma visi labākie Krievijas drifteri. Uz starta bija redzams arī „HGK" komandas pilota Kristapa Bluša bijušais drifta „BMW M3", kas treniņu laikā piedzīvoja pamatīgu avāriju.

„HGK" veco automobili iegādājies Jevgēņijs Saķukovs, kurš ar jaunu, spilgtu dizainu pārvērtis to līdz nepazīšanai. Kvalifikācijā viņš uzrādīja septīto labāko rezultātu, tomēr līdz sacīkstēm Saķukovs netika. Oficiālajos pirms sacensību treniņos krievu pilots zaudēja kontroli pār savu „BMW M3" un ielidoja trases malā esošajā grāvī. „Žēl, ka posmā nulle punktu, par to visvairāk žēl. Nu bet neko, strādāsim, uz nākamo posmu auto būs gatavs," tā pēc šī incidenta atzina Jevgēņijs Saķukovs.


Kristapa Bluša vecais drifta BMW pēc avārijas. Foto: RDS

Sacensībās uzvarēja pagājušā gada piektās vietas ieguvējs Maksims Kosķučiks („Toyota Altezza"), kurš aiz sevis atstāja 2011. gada vicečempionu Ņikitu Šikovu („Toyota Supra"). Trešais palika Arkādijs Pučiņins, kurš ar savu 3. sērijas (E30) BMW uz sacensībām ieradās vien pēdējā brīdī un līdz ar to kvalifikācijas braucienus aizvadīja bez jebkādiem treniņiem. Nākamais „RDS" posms 25.-26. maijā notiks Kazaņā.

Zemāk piedāvājam aplūkot „RDS" pirmā posma video apskatus, otrajā no tiem redzama arī Bluša bijušā auto avārija:



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png