profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Elksnis atrāda jauno auto, Blušs un Lapāns testē pirms Minskas

Go4speed 23.06.2011 - 20:35 Elksnis atrāda jauno auto, Blušs un Lapāns testē pirms Minskas
Gvido Elksnis. Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed


Pēdējā nedēļas darba dienā, trešdienas vakarā, Biķerniekos risinājās pirms Līgo drifta treniņš. Tajā piedalījās gan Street un ProAm, gan vairāki PRO braucēji, kuri gatavojās nedēļas nogalē gaidāmajai „FXOpen Challange 2011" sacīkstei.

Treniņa organizatori braucējiem piedāvāja jaunu trase konfigurāciju, kurā caur šauru taisni bija savienoti auto aplis un starta/finiša taisne. Uz starta stājās 11 Street/ProAm piloti un uz pieci PRO sportisti. Labāko sniegumu starp ProAm uzrādīja divi ar BMW V8 dzinējiem braucoši piloti - Sergejs Monskis ar BMW 3. sēriju (E30) un Valdis Kikusts ar Nissan 200SX.

No PRO pilotiem uz treniņu, gatavojoties Minskā notiekošajam „FXOpen Drift Challange 2011", ieradās Kristaps Blušs, Gatis Lapāns, Gvido Elksnis un Ivo Cīrulis. Pēdējais gan diemžēl uz starta neizgāja, jo darboties atteicās ventilatori. Tāpat uz treniņu bija ieradies PRO braucējs Raimonds Tihonovs.

Lapāns kā allaž demonstrēja pārliecinošu sniegumu, priecējot skatītājus ar atraktīviem un dūmu pilniem braucieniem. „Ļoti vērtīgs treniņš pirms Minskas, notestēju pāris uzlabojumus piekarē," stāsta Gatis Lapāns. Savukārt Blušs uz treniņu bija ieradies ar pagājušā gada, bet tikai tikko pabeigto BMW M3. „Treniņa laikā saregulējām, braucās maigi un viss ok," skaidro Kristaps Blušs, piebilstot, ka „esmu gatavs Minskai, nevaru vien sagaidīt".

bluss
Kristaps Blušs. Foto: Valdis Zāgeuss

Savu jauno auto treniņā atrādīja arī 2009. gada čempions Gvido Elksnis. Sākotnēji viņa BMW 328 Turbo niķojās un bija problēmas ar svecēm, tomēr pēc to nomaiņas auto aizgāja un tika nokurināti trīs jauni riepu komplekti. „Jaudīgākais auto, ar ko jebkad esmu braucis, pilnīgs kosmoss," sajūsmā stāsta Gvido par savu jauno spēkratu, kurš attīsta 550 Zs un 705 Nm. „Esmu ļoti laimīgs, ka ir šis auto. Līdz gonkai treniņi gan vairs nesanāks, jo vēl ļoti daudz sīkumu jāsataisa" atzīst Elksnis.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png