profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Drifts Daugavpilī arī nākamgad, risināsies sarunas arī par posmu Ventspilī

Artūrs Virbulis 07.12.2011 - 12:54 Drifts Daugavpilī arī nākamgad, risināsies sarunas arī par posmu Ventspilī
Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Lai arī driftā šobrīd ir lielais ziemas pārtraukums, organizatori un LAF amatpersonas nesnauž un jau aktīvi gatavojas 2012. gada sezonai. Sazinājāmies ar LAF šosejas komisijas priekšsēdētāju un Latvijas drifta čempionāta / kausa organizatoru Raimondu Cabuli, lai noskaidrotu, kas mūs sagaida nākamajā sezonā.

Ja pēdējos gados drifts starpsezonā piedzīvoja dažādas izmaiņas gan attiecībā uz klasēm, gan tehniskajiem noteikumiem, tad šoziem viss būs mierīgāk. Kā mums pavēstīja Cabulis, tad Latvijas drifta kausā paliks esošās Street un ProAm klases, tāpat arī Latvijas PRO drifta čempionāts drastiskas izmaiņas nepiedzīvos.

Nākamā gada sacensību kalendārs vēl nav apstiprināts, bet ir zināms, ka tāpat kā šogad arī 2012. gada sezonā lielākā daļa posmu risināsies Biķernieku sporta kompleksā. Viens no PRO posmiem tiks aizvadīts Igaunijā, savukārt vasaras vidū Latvijas drifta scēna atkal mēros ceļu uz Daugavpili. Tas uzskatāms par pozitīvu lēmumu, jo paplašina gan čempionāta redzesloku, gan arī palielina drifta popularitāti reģionos.

Cabulis sarunas noslēgumā bilda, ka bez Daugavpils posma vēl vienas sacensības nākamgad varētu risināties ārpus Rīgas robežām. Runa ir par Ventspils pilsētu, tomēr par to vēl tiks risinātas sarunas, tādēļ nekādu sīkāku informāciju vēl nav iespējams sniegt.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png