profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

2011. gada Latvijas drifta sezonas spilgtākie mirkļi un atskaņas. II daļa

Artūrs Virbulis 19.10.2011 - 08:28 2011. gada Latvijas drifta sezonas spilgtākie mirkļi un atskaņas. II daļa
Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Portāls „Go4speed" turpina otrdien publicētā aizvadītās drifta sezonas spilgtāko  notikumu apskatu. Piedāvājam nākamos aizraujošākos piecus notikumus. Ar pirmajiem pieciem notkumiem var iepazīties ŠEIT.

6. Kristaps Blušs Minskā pārspēj visas ārzemju zvaigznes (FXOpen Drift 2011 Minskā)


Šā gada sezona Kristapam iesākās daudzsološi ar jaunu auto - Mazda RX-8 - trešo vietu EEDC pirmajā posmā. Tam gan sekoja avārija Biķerniekos un sezona tika turpināta ar veco BMW M3. Atlikušajos EEDC posmos Blušs nespēja uzrādīt pietiekamu stabilitāti, tomēr viens vērienīgs panākums viņam šogad bija - uzvara „FXOpen Drift Challenge 2011", pārspējot daudzas augsta ranga ārzemju zvaigznes, t.sk. somu Juha Rintanenu.

7. Daugavpils viesmīlīgi uzņem Latvijas drifta čempionāta un kausa posmus


Pirmo reizi Latvijā drifts devās uz Latgali, precīzāk, Daugavpili. Kartodromā „Blāzma" risinājās Latvijas PRO drifta čempionāta 4. un Latvijas drifta kausa 3. posms. Spriežot pēc viesmīlīgās uzņemšanas un pozitīvajām dalībnieku atsauksmēm, var pieņemt, ka drifts Daugavpilī noteikti atgriezīsies.

8. Rihards Millers uzvar Latvijas drifta kausa Street ieskaitē (Latvijas drifta kausa 3. posms Daugavpilī)


Pozitīvas emocijas driftā šogad netrūka, tomēr vislielākais prieks par uzvarām šogad bija redzams Riharda Millera sejā. Šajā attēlā viņš gavilē par savu pirmo uzvaru Latvijas drifta kausa Street ieskaitē, kurai sekoja vēl viena uzvara pēdējā posmā un attiecīgi arī pirmā vieta šī gada Latvijas drifta kausa Street klases kopvērtējumā.

9. Gvido Elksnis atrāda jauno auto (NEZ drift Rīgā)


Gvido Elksnim šogad bija lieli plāni, tomēr dažādu iemeslu dēļ tos neizdevās līdz galam īstenot. Vienīgo reizi Latvijā viņš bija redzams NEZ drifta sacīkstēs Rīgā, kur iekļuva finālos, bet bija spiests izstāties jau pirmajā tandēmā.

10. Ārzemnieki Biķerniekos pirmo reizi pārspēj pašmāju drifterus (NEZ drift Rīgā)


Pirmo reizi Latvijā tika izsludināts tik liels balvu fonds - 10 000 dolāru. Uz to bija sabraukuši spēcīgākie somu un zviedru piloti, kuri arī parūpējās par aizraujošām sacīkstēm. Neviens latviešu braucējs nespēja iebilst, tādējādi pirmās četras pozīcijas somu pilotiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png