profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

2011. gada Latvijas drifta sezonas spilgtākie mirkļi un atskaņas. I daļa

Artūrs Virbulis 18.10.2011 - 08:28 2011. gada Latvijas drifta sezonas spilgtākie mirkļi un atskaņas. I daļa
Foto: Go4speed

Praktiski visās autosporta disciplīnās sezona Latvijā ir beigusies, tādēļ „Go4speed" nolēma iziet cauri visiem uzņemtajiem attēliem un atrast zīmīgākos šī gada momentus. Sāksim ar driftu, tādēļ caur 15 bildēm piedāvājam Jums atskatīties uz 2011. gada Latvijas drifta sezonu!

Šodien  - pirmie pieci notikumi.

1. Aizdegas Raivo Dripes automašīna (Latvijas drifta kausa 1. posms)

Foto: Go4speed

Pirmās šī gada drifta sacensības iesākās ar dramatiskiem notikumiem - pēc pēdējā brauciena aizdegās trešās vietas ieguvēja Raivo Dripes Nissan 200SX sporta auto. Pēc mazāk nekā divām nedēļām auto gan atkal bija gatavs startam, un ar to veiksmīgu sezonu aizvadīja ne vien pats Raivo, bet arī Raimonds Tihonovs, kurš ar šo spēkratu startēja PRO klasē.
 
2. Kristapa Bluša un Darius Balys sadursme (EEDC 2. posms Rīgā)

Foto: Go4speed

Iespējams gada spilgtākais moments - EEDC 2. posma tandēmu braucienā saskrējās 2010. gada EEDC čempions Kristaps Blušs un viens no spēcīgākajiem lietuviešu braucējiem Darius Balys. Īsi pēc sadursmes Kristaps neslēpa sašutumu, tomēr pēc laika atzina, ka tas ir autosports un tā varot gadīties ikvienam.

3. EEDC posmā pirmie Jānis Eglīte un Gatis Lapāns (EEDC 2. posms Rīgā)

Foto: Go4speed

Rīgā notiekošajā EEDC posmā uzvaru guva Jānis Eglīte, aiz sevis atstājot komandas biedru Gati Lapānu, un lieliski iesākot savu līdz šim veiksmīgāko sezonu.

4. Lamberts atgriežas Latvijas drifta spicē (EEDC 2. posms Rīgā)

Foto: Go4speed

Pēc divām neveiksmīgām sezonām atgriešanos Latvijas drifta virsotnē piedzīvoja Jānis Lamberts, kurš ar panākumiem cīnījās gan Latvijas, gan Austrumeiropas drifta čempionātos. Trīs trešās vietas EEDC, tāpat arī viena otrā un trešā Latvijas PRO drifta čempionātā, tādējādi gada beigās Latvijā Lambertam trešā vieta kopvērtējumā.

5. Iespaidīgais Ivo Cīrulis (Latvijas drifta čempionāta 2. posms Igaunijā)


Var droši teikt, ka aizraujošāko sniegumu Latvijas trasēs šogad demonstrēja 2010. gada Baltijas čempions Ivo Cīrulis. Viņa no jauna uzbūvētajam 3. sērijas BMW ar Nissan Skyline dzinēju bija nepārspējams ātrums, fantastiska skaņa un iespaidīgi dūmi. Kļūt par čempionu Cīrulim gan liedza tehniskas likstas, kuras viņu vajāja praktiski visas sezonas garumā.

Rīt - apskata nākamā daļa.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png