profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Blušs un Eglīte ar „European Battle of Nations” apmierināti

Go4speed 03.10.2011 - 20:42 Blušs un Eglīte ar „European Battle of Nations” apmierināti
Foto: no personīgā arhīva

Pagājušajā nedēļas nogalē Pozņanā risinājās Polijas drifta čempionāts, kura ietvaros notika arī „European Battle of Nations". Tajā piedalījās arī divi piloti no Latvijas - Jānis Eglīte un Kristaps Blušs - kā arī „HGK" būvētais BMW ar Fēliksu Bekermanu  pie stūres. Blušs sacīkstēs piedalījās ar diviem auto - savu veco BMW M3 un Bekermana „BMW Kit car".

Panākumi gan šoreiz izpalika - lai arī abi TOP16 kvalificējās, tandēmos abi diezgan ātri izstājās gan Polijas, gan starptautiskajā ieskaitē. Neraugoties uz to, Latvijas un Austrumeiropas drifta čempions Eglīte apmierināts ar pasākumu un savu sniegumu. „Viss bija kārtībā. Atbraucu, paskatījos, kā viss notiekās, lai saprastu, kas uz nākamo gadu jādara," tā pēc sacensībām Jānis Eglīte.

„Visiem bija daudz jaudīgāki auto, ar lielākām riepām, tādējādi uz nākamo gadu jādomā un jādarās, lai varētu braukt un turēt viņiem līdzi," piebilst Jānis. Tagad sezona oficiāli esot beigusies, plānā gan ir pāris reizes vēl aizbraukt ar draugiem uz trasi un pavizināties.
 
Arī Kristaps Blušs pēc sacensībām bija apmierināts, sakot, ka „ieguvām jaunus kontaktus un nākamgad Polijas labākie braucēji iekļausies EEDC seriālā. Viņiem ir labi braucēji un šīs bija sacensības ar augstāko līmeni, kurās esmu līdz šim bijis". Polijas ieskaitē Kristaps brauca ar Bekermana automašīnu, tomēr, lai sacenstos ar labākajiem, pietrūka treniņu, kā arī poļu pilotiem bija labākas un ātrākas riepas.

Savukārt „European Battle of Nations" viņš brauca ar savu oranžo BMW M3, tomēr, kā atzīst pats Blušs, „ar šo mopēdu vairs nav vērts piedalīties. Uz nākamo gadu jāgatavo tehniku un varēšu atkal sacensties ar labākajiem".

Polijas drifta čempionāta ieskaitē piedalījās 47 mašīnas, savukārt „European Battle of Nations" uz starta bija 16 piloti - 8 ārzemnieki un 8 labākie Polijas braucēji. Abās ieskaitēs mūsu latviešu braucēji izstājās jau pirmajos tandēmos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png