profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Drifteris no Latvijas piedalīsies augsta ranga Eiropas sacīkstēs

Go4speed 07.09.2011 - 22:22 Drifteris no Latvijas piedalīsies augsta ranga Eiropas sacīkstēs
Foto: Go4speed

Viens no zināmākajiem Latvijas drifteriem, „LAK-Y Racing" komandas vadošais pilots Gatis Lapāns, dosies iekarot Eiropu. Lapāns kā vienīgais latvietis saņēmis uzaicinājumus uz diviem lielākajiem Eiropas drifta pasākumiem - „European Drifting Championship 2011" Nirburgringā, Vācijā un „European Drift Allstars" Londonā, Vemblija stadionā.

Septembra vidū Gatis Lapāns dosies mēnesi garā braucienā pa Eiropu, lai nestu Latvijas vārdu pasaulē un sacenstos ar labākajiem Eiropas drifteriem. Pirmais pasākums - „European Drift Allstars" - norisināsies 16. un 17. septembrī, kam sekos gandrīz divu nedēļu ilga nometne Anglijā. Tajā Lapāns iepazīsies ar drifta vidi Anglijā, labākajām komandām un atbalstītājiem.

Pēc tā Gatis mēros ceļu uz Vāciju, Nirburgringas trasi, lai piedalītos „European Drifting Championship" sacīkstēs. Šīs sacīkstes tiek uzskatītas par Eiropas drifta talantu atrādīšanas sacīkstēm, kurās lielākās Eiropas komandas ik gadu atrod sev jaunus pilotus.

Gatis Lapāns būs pirmais latviešu drifteris, kurš apmeklēs un piedalīsies tik augsta līmeņa Eiropas sacensībās.

Jāatzīmē, ka Gatis Lapāns šogad veiksmīgi startējis Austrumeiropas drifta čempionātā, kur ir viens no pretendentiem uz čempiona titulu. Šogad izcīnīta arī trešā vieta Maskavā notikušajās vērienigājās drifta sacīkstēs.

Gata Lapāna brauciens pa Eiropu ilgs aptuveni mēnesi un Go4speed aktīvi sekos līdzi un ziņos par viņa panākumiem visiem drifta līdzjutējiem Latvijā.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png