profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvieši, drifts un lietuviešu meitenes (VIDEO)

Artūrs Virbulis 22.05.2012 - 17:35 Latvieši, drifts un lietuviešu meitenes (VIDEO)
Kaspars Skrinda pret Dariusu Balys. Foto: matulaitis.lt

Pagājušonedēļ ziņojām par to, ka latviešu drifteri dodas pakaitināt lietuviešus, un, kā izrādās, tas viņiem arī zināmā mērā izdevās. No Latvijas uz Lietuvu devās kopskaitā pieci Latvijas drifta kausa braucēji - Miks Golubovičs, Oskars Brediks, Edvards Zabarovskis, Kaspars Skrinda un Artūrs Mihailovs. Zemāk publicēts video, kurā redzams ne vien drifts, bet arī kuplā skaitā lietuviešu daiļavas.

Kvalifikācijas braucieni mūsu pilotiem izdevās ļoti veiksmīgi, jo Kaspars Skrinda, pārspējot visus spēcīgākos lietuviešu braucējus, palika pirmais, Artūrs Mihailovs ierindojās trešajā vietā, Miks Golubovičs - ceturtais, bet Eduards Zabarovskis tandēmos iekļuva kā sestais. Kā vienīgais latvietis ārpus fināla braucieniem palika Oskars Brediks, tomēr, neraugoties uz to, viņš ar pasākumu esot bijis apmierināts.


Edvards Zabarovskis pret Ramunas Bruzgas. Foto: matulaitis.lt

Pirmais tandēms Skrindam bija pret lietuviešu drifta zvaigzni Dariusu Balys, tomēr Skrindam uzteica degvielas sūknis un attiecīgi viņam no sacensībām nācās izstāties. Par pārsteigumu parūpējās Zabarovskis, kurš pirmajā tandēmā pārspēja ar Kestutis Petronas „Nissan 200SX" braucošo Ramunas Bruzgas. Ceturtdaļfinālā gan latviešu pilotam nācās piekāpties vēlākajam sacensību uzvarētājam Andriusam Vasilauskam.

Labs sniegums arī Mikam Golubovičam, kurš tika līdz ¼ finālam un gala rezultātā ierindojās piektajā vietā. „Braucu ar ziemas riepām, tad uz otro tandēmu uzliku vasaras riepas un parādījās baigā saķere, tiklīdz atlaid gāzes pedāli, tā iztaisnojos. Samainīju atpakaļ uz ziemas, otrajā braucienā sanāca laba cīņa, tomēr beigās lietuvietis bija labāks," tā zaudējumu ceturtdaļfinālā komentē Miks Golubovičs.

Sacensībās uzvarēja Andrius Vasilauskas, kurš, pēc Mika teiktā, esot bijis pārliecinoši labākais, ar lielāko ātrumu un labāko sniegumu fināla braucienos. Otrais palika Darius Balys, bet trešajā vietā arī Latvijā redzētais Kestutis Alekna. Piedāvājam Jums noskatīties video, kurā redzami labākie momenti, to starpā lietuviešu daiļavas, no pirmā Lietuvas drifta čempionāta posma:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png