profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sākusies pieteikšanās studentu kartinga kausam

Go4speed 11.04.2012 - 19:11 Sākusies pieteikšanās studentu kartinga kausam

Ikviens students aicināts līdz 18. aprīlim pieteikt dalību atlases sacensībām „LMT Rallija komandas Studentu kartinga kauss", kuru finālsacensības norisināsies 16. maijā, piedaloties astoņām labāko augstskolu komandām.

Atlases sacensības norisināsies Rīgā, "Ātruma Cilts" kartinga hallē, sākot ar 23. aprīli. Dalībnieki arī šogad varēs izvēlēties sev pieejamāko dienu, lai veiktu atlases braucienu. Atlases sacensībās tiks izveidota komanda sešu cilvēku sastāvā, kas pārstāvēs savu augstskolu finālsacensībās 16. maijā Rīgā, „Biķernieku kompleksās sporta bāzes" kartingu trasē.

Finālsacensībās 16. maijā tiksies astoņas labākās studentu komandas. Sacensībās uzvarēs tā komanda, kura sacensību laikā nobrauks visvairāk apļu. Kā vienmēr, īpaši tiks apbalvoti individuāli ātrākie sportisti gan atlases sacensībās, gan finālsacensībās.

Kā ziņo organizatori, tad šogad ir mainīti fināla norises noteikumi. Finālsacensībās startēs arī apvienotā komanda no labākajiem braucējiem, kuru skaits ir nepietiekams savas augstskolas komandas izveidei.

„Biķernieku kompleksās sporta bāzes kartingu trasē tiks noskaidrota uzvarētāju komanda, kura dosies ceļojumā uz Stokholmu ar „Tallink", kā arī ātrākie sportisti tiks vizināti ar "LMT rallija komanda" sporta automašīnām," komentē "LMT rallija komandas Studentu kartinga kauss" organizators Rolands Blumbeks.

Pērn atlases sacensībās piedalījās vairāk kā 400 studentu no 22 augstskolām, kurā otro reizi par studentu kartinga kausa uzvarētājiem kļuva Latvijas Universitātes studentu komanda.

Pieteikšanās un sīkāka informācija mājaslapā www.mehi.lv.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png