profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Deviņas tonnas smags "Kamaz" tramplīnā aizlec 15 metrus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 13.03.2012 - 19:17 Deviņas tonnas smags "Kamaz" tramplīnā aizlec 15 metrus (VIDEO)
Foto: www.almrally.ru

Daudziem autosporta faniem Kamaz smagās automašīnas asociējas ar Dakaras un cita veida rallijreidiem. Taču izrādās, ka ar Kamaz var braukt arī pa sniegotiem kalniem un lekt tramplīnos.

Nesen Krievijā notika ''Quiksilver New Star'' festivāls, kurā startēja arī desmitkārtējie Dakāras rallija uzvarētāji - ''Kamaz Master''. Šī komanda cenšas startēt ne tikai rallijreidos, bet arī citos pasākumos, lai Kamaz smagās mašīnas darbībā varētu redzēt vēl vairāk cilvēku.


Foto: www.almrally.ru

Aizvadītajā nedēļas nogalē ''Kamaz Master'' piedalījās vēl vienā interesantā pasākumā, kur bija jāpievar slēpošanas trase. 10 000 skatītāju klātbūtnē Eduards Nikolajevs parādīja patieso Kamaz automašīnas spēku.

Šo braucienu laikā Kamaz ieskrējās līdz 90 km/h, tādējādi vairākas reizes sasniedzot kalna virsotni. Pēc tam smagā automašīna traucās lejā no kalna, kā arī lēca speciāli izveidotā tramplīnā. Ar aizturētu elpu skatītāji skatījās, kā deviņas tonas smagais spēkrats lec pa gaisu. Tiek ziņots, ka daži lēcieni bija 15 metrus gari. Taču arī bez lēkāšanas tramplīnos Kamaz parādīja, ka spēj gan driftēt, gan veikt asus līkumus.

Kā ziņo portāls almrally.ru, tad Nikolajeva paraugdemonstrējumi kļuva par īstu pārsteigumu daudziem klātesošajiem, jo neviens sākumā nestādījās priekšā, ka smagā automašīna tā spēs braukt pa sniegu. Ne velti pēc šova tieši Nikolajevs saņēma visskaļākos aplausus.

Kamaz lēciens tramplīnā (sākot no 1:40):



Kamaz veic testa braucienus:
 

Video no pasākuma:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png