profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sieviešu ballīte uz riteņiem ir klāt

Mārtiņš Jankovskis 09.03.2012 - 16:18 Sieviešu ballīte uz riteņiem ir klāt
Foto: parstipru.lv

Sestdien, 10. martā, startēs jau ceturtais rallijs, kas veltīts Starptautiskajai sieviešu dienai - ''BTA Sieviešu dienas rallijs 2012". Nepārprotami ar katru gadu dalībnieku skaits šajā rallijā pieaug, un šis gads nav izņēmums. Kā atzina šī pasākuma organizatori, tad bez latviešu dāmām uz starta izies arī sievietes no Lietuvas un Igaunijas.


Foto: parstipru.lv

Lai noskaidrotu, cik dalībnieces pieteikušās startam un kas viņas sagaida, portāls Go4speed griezās pie šī pasākuma organizatora Andra Vanaga. ''Sieviešu dienas rallijs faktiski ir ballīte uz riteņiem. Dāmām būs jābrauc un jāorientējas pa Rīgas, Bauskas un Jelgavas rajoniem ar klasiskās rallija leģendas palīdzību. Kopā būs desmit kontrolpunkti, kur katrā punktā būs jāveic īpašs uzdevums. Šajos pārbaudījumos lielu lomu spēlēs atjautība un veiklība. Nebūs tikai braukšana. Būs arī jāizkāpj ārā un jāveic uzdevumi."


Foto: parstipru.lv

Uz jautājumu, kā tiks noskaidrots uzvarētājs, Andris turpināja: „Visi pārbraucieni un laiki tiek veikti pēc regularitātes principa - konkrēta distance, konkrēti vidējie laiki, kuri tiek kontrolēti elektroniski. Tā dāmām būs jāveic visa distance. Uzvarētājs tiks noteikts pamatojoties uz regularitāti. Būs uzdots ideālais laiks. Ja ekipāža iebrauc ideālajā laikā, tad viss ir skaisti un ir labākais rezultāts, bet, ja apsteidz vai kavē noteikto laiku, tad seko sods. Šeit nav svarīgi ātrums, bet gan precizitāte un pareiza aprēķināšana."


Foto: parstipru.lv 

Rallijam pieteikušās 330 ekipāžas, taču, vai uz starta izies visas, šobrīd vēl nav zināms. Dalībnieču vidū būs Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente un uzņēmēja Marika Ģederte, kā arī ANB rallija komandas stūrmane Agnese Ozoliņa, kura brauks "TopGear" komandas sastāvā.


Foto: parstipru.lv  

Reģistrācija rallijam sāksies 7:00 no rīta. Starts tiks dots 9:30, bet pirmās automašīnas finišu sasniegs ap plkst. 15:00. Tiem, kas vēlas aplūkot krāšņās dāmas un viņu auto - starts un finišs paredzēts modes un izklaides centrā "Rīga Plaza". Šo pasākumu vadīs atraktīvais Ufo un Raimonds Bergmanis, bet vakara gaitā muzicēs grupa "2 oldbabies", Intars Busulis. Tāpat dāmas neiztiks ar pikantākiem pārsteigumiem. Viens no tādiem - nebijusi vīriešu modes skate no "Viktora noslēpuma".

Bildes no pagājušā gada ''BTA Sieviešu dienas rallija'' var apskatīties šeit.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png