profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Naglis atzinīgi vērtē jaunā LAF Šosejas komisijas priekšsēdētāja darbību

Artūrs Virbulis 12.02.2012 - 08:30 Naglis atzinīgi vērtē jaunā LAF Šosejas komisijas priekšsēdētāja darbību
Foto: Latvijas Automobiļu federācija

Trešdien, 8. februārī, risinājās LAF Šosejas komisijas priekšsēdētāja un padomes vēlēšanas. Savu kandidatūru līdztekus līdzšinējam priekšsēdētājam Raimondam Cabulim izvirzīja arī viens no vēsturiskās autošosejas kustības aizsācējiem un kuratoriem Māris Ozoliņš un ar „SABI" saistītais Vairis Brīze, kurš gan savu kandidatūru īsi pirms balsošanas atcēla. Līdz ar to uz sēdi sanākušajiem bija jāizvēlas vien starp Cabuļa un Ozoliņa kandidatūrām.

LAF Šosejas komisijas biedru kopsapulci atklāja un vadīja Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidents Jānis Naglis. Viņš gādāja ne vien par atbilstošu un saprotamu sapulces norisi, bet ar arī par labu un humora pilnu atmosfēru. Pozitīvi jāatzīmē sapulces apmeklējums, jo pārliecinoši tika savākts kvorums un savu balsi par kādu no kandidātiem atdeva 105 LAF biedri.

Pēc visu trīs kandidātu uzrunām sekoja gan jautājumi, gan diskusijas, gan arī apmainīšanās ar dažādiem viedokļiem. Izskanēja arī dažādi nomelnošanas izteikumi, tomēr visam pamatā bija konstruktīvas sarunas. Pēc sevis prezentēšanas Vairis Brīze oficiāli atsauca savu kandidatūru LAF Šosejas komisijas priekšsēdētāja amatam, tādējādi balsstiesīgajiem sportistiem un amatpersonām palika izvēle vien vairs starp diviem kandidātiem.

Pēc balsu nodošanas un saskaitīšanas svinīgi tika paziņoti rezultāti: par Māri Ozoliņu bija nobalsojuši 43 cilvēki, bet par līdzšinējo un nu jau turpmāko komisijas vadītāju Raimondu Cabuli savu balsi atdeva 61 cilvēks. Tas nozīmē, ka šosejas komisijas sportisti ir novērtējuši Cabuļa līdzšinējo darbību, uzticot viņam komisiju vadīt vēl nākamos četrus gadus.

LAF prezidents Jānis Naglis šosejas komisijas aizvadīto četru gadu darbu novērtējis atzinīgi, sakot, ka „novērtēju to, ko teica sportisti, biedri. Strādāts ir labi, bankrots nav bijis, vienīgi jāpiestrādā pie dažām niansēm". Par komisijas tuvāko gadu darbību Naglis izsakās sekojoši: „Uzplaukums šobrīd ir dūmiem, driftam un vēsturniekiem. Jātaisa lieli pasākumi, jāpiesaista skatītāji un tad arī vieglāk būs atrast sponsorus." Sarunu LAF prezidents nobeidz uz pozitīvas nots, minot, ka „autosports Latvijā zeļ un plaukst".

„Mans mērķis bija uzvarēt šajās vēlēšanās, un, protams, ka iznākums mani apmierina. Šoreiz ir laba komanda, tā teikt uz visiem katliņiem ir vāciņi. Katram autosporta veidam ir savs atbildīgais cilvēks, tādēļ šim komisijas modelim ir jādod rezultāts. Galvenie četrgades mērķi ir jauno sportistu piesaiste, uzturēt labu saikni ar sportistiem, dokumentācijas sakārtošana un jaunu trašu, organizatoru apzināšana," tā par savu ievēlēšanu un nākotnes mērķiem LAF Šosejas komisijas priekšsēdētājs Raimonds Cabulis.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png