profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ASRT rallija komanda pārsteidz rīdzinieces

Go4speed 08.03.2016 - 17:30 ASRT rallija komanda pārsteidz rīdzinieces
Publicitātes foto

Īpašs pārsteigums šodien bija sarūpēts Rīgas dāmām. ASRT rallija komandas piloti Emīls Blūms un Artūrs Igaveņš piegādāja "Gan bei" un "Lage Ko" gastronomijas pasūtījumus. Rīdzinieces saņēma ziedus, smaidus un piegādi ar īstu rallija auto.

8. marts ir īpaša diena visām Latvijas sievietēm, arī uzņēmumos, dāmas lutinot, tiek veikti dažādi pasūtījumi - uzkodas, salāti, kūkas - banketu servisa nodrošinājums. Pat, ja uzņēmumos nav vīriešu, dāmas arī pašas sev rada svētkus.

Emīls Blūms, ASRT rallija pilots: "Dāmas vajag lutināt katru dienu, priecājos, ka varēju piedalīties šajā dienā un iepriecināt daudzas jo daudzas sievietes. Lai radītu smaidu, nav nepieciešams daudz, pietiek ar ko neikdienišķu, un, protams, neiztrūkstoši ir ziedi un saldumi."

Kā atzina uzņēmuma pārstāve Antra Ozoliņa, uzņēmums ik gadu cenšas savas klientes iepriecināt un pārsteigt. Šogad tas tika uzticēts ASRT rallija ekipāžām. Kopumā šodien piegādes veica 23 automašīnas un vēl divas īpašās rallija ekipāžas. Visbiežāk šodien pasūtīti tika tieši saldumi - kūkas, kliņģeri, smalkmaizītes, saldie suši.

ASRT rallija komanda viesojās "Rīga TV24", "Jaunā Jātnieku skola", "Capital FM", Satiksmes Ministrijā, uzņēmumos "Leversa" un "Quinto" un vēl daudzos citos. 

Visas fotogrāfijas no viesošanās var apskatītŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png