profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs un Baumanis saņem LSFP stipendijas

Go4speed 12.11.2015 - 13:47 Nitišs un Baumanis saņem LSFP stipendijas
Baumanis un Nitišs pēc svinīgās ceremonijas. Foto: Speciāli priekš Go4speed

Ceturtdien, 12. novembrī, "Ātruma cilts" kartinga hallē norisinājās Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) Sporta stipendiju pasniegšanas svinīgais pasākums, kurā tiks pasniegtas stipendijas tiem augstu sasniegumu sportistiem, kuri vienlaikus arī sekmīgi studē augstskolā.

Starp sporta stipendiātiem bija arī autosportisti Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, kuri startē rallijkrosā. Kā noskaidroja portāls, tad abi braucēji tika pie 1200 eiro lielām stipendijām. Zināms, ka Nitišs studē Latvijas Lauksaimniecības Universitātē (LLU), bet Baumanis - Biznesa augstskolā "Turība".

Kā portālam pastāstīja Baumanis, tad šo piešķirto stipendiju, kas tiks izmaksāta divos piegājienos (pēc sesijas un pēc kursa beigām), sportisti saņems, ja būs sekmīgas sekmes. ''Protams, patīkami saņemt šādu atzinību, kas noteikti dos papildus stimulu turpmāk gan labi mācīties, gan cīnīties par augstiem sasniegumiem sportā," tā Jānis Baumanis, kuram šī jau ir otrā šāda stipendija, kamēr Nitišam, kurš tikai sācis mācības Universitātē, pirmā. 

Pēc pasākuma oficiālās daļas notika autosportistu Reiņa Nitiša un Jāņa Baumaņa izaicinājuma sacensības pārējiem stipendiātiem - sacīkstes kartinga trasē. Kā atzina Jānis, tad notika piecu minūšu brauciens, kur visi tika sadalīti divās grupās. "Mēs ar Reini tikām ielozēti pirmajā grupā, kur arī uzrādījām ātrākos laikus,'' smejoties saka Baumanis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png