profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Valmierā t/c 'Valleta' apskatāmi labāko Baltijas rallija fotogrāfu darbi

Go4speed 16.06.2015 - 17:34 Valmierā t/c 'Valleta' apskatāmi labāko Baltijas rallija fotogrāfu darbi
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed.lv 

No 15. jūnija Valmierā t/c "Valleta" trešajā stāvā apskatāma foto izstāde "Best Baltic Rally Photography", kurā apkopoti desmit Baltijas labāko fotogrāfu darbi. Kopumā trīsdesmit izstādē apskatāmajās fotogrāfijās atspoguļoti Baltijas ralliju dažādie raksturi un skaistā daba. Izstāde ikvienu interesentu iepazīstinās ar emocijām un aizraujošākajiem mirkļiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas rallijiem, un ļaus saskatīt trauslo robežu starp uzvaru un neveiksmi. 

Izstādē piedalās 30 fotogrāfu darbi. Foto: Agita Zariņa

Šī ir pirmā fotogrāfiju izstāde, kas apkopo Baltijas labāko rallija fotogrāfu pēdējo gadu darbus un tajā piedalās desmit pieredzējuši rallija fotogrāfi. Izstāde tapusi sadarbojoties autosporta portālam "Go4speed.lv" un uzņēmumam "Inter Cars Latvija", un pirmie interesenti ar izstādi varēja iepazīties jau jūnija sākumā, kad tā tika izvietota "Inter Cars" Valmieras filiāles atklāšanas pasākumā.   

Šogad izstāde apceļos vairākas Latvijas pilsētas, tajā skaitā arī Rīgu, Ventspili un Liepāju. Izstāde tirdzniecības centrā būs apskatāma līdz pat 15. jūlijam.   

Izstādē "Best Baltic Rally Photography" piedalās šādu autoru darbi: Timo Anis (Igaunija) Raimonds Volonts (Latvija) Jānis Asaris (Latvija) Aigars Tīdmanis (Latvija) Jaanus Ree (Igaunija) Valdas Čičinskas (Lietuva) Darius Kibirkštis (Lietuva) Artūrs Igaveņš (Latvija) Marko Leesi (Igaunija) Alfonsas Rakauskas (Lietuva).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png