profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs, Baumanis un 'Rallijs Liepāja' pretendē uz 'Latvijas Gada Balvu Sportā'

Go4speed 05.12.2014 - 09:37 Nitišs, Baumanis un 'Rallijs Liepāja' pretendē uz 'Latvijas Gada Balvu Sportā'
Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Foto: Reinis Nitišs RX

Arī šogad Latvijā tiks pasniegtas Gada balvas sportā. Prieks, ka pēdējos gados starp pretendentiem ir arī autosportisti un  autosporta pasākumi. Kā ziņo Nacionālā informācijas aģentūra LETA, tad Uz 2014.gada Latvijas "Gada balvu sportā" nominācijā "Labākais sportists" šogad pretendēs Martins Dukurs, Zemgus Girgensons, Ernests Gulbis, Andrejs Rastorgujevs un Māris Štrombergs.


Foto: reinisnitiss.com

Nominācijā uz labāko tehnisko sporta veidu sportista balvu pretendē vairāki autosportisti un motosportisti. Viens no tiem ir rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs, kurš pasaules rallijkrosa čempionātā izcīnīja trešo vietu prestižākajā "SuperCar" klasē, gūstot lielāko panākumu Latvijas autosporta vēsturē. Tāpat viens no pretendentiem ir Jānis Baumanis, kurš šogad izcīnīja trešo vietu Eiropas čempionātā rallijkrosā "Super 1600" klasē. Bez šiem braucējiem uz galveno balvu vēl pretendēs talantīgais motokrosists Pauls Jonass, kurš noslēdzis līgumu ar pasaules prestižāko rūpnīcas komandu KTM, un 13.vietu pasaules čempionāta prestižākajā motokrosa klasē MXGP izcīnījušais Matīss Karro, kurš arī kļuva par Lielbritānijas čempionu MX1 klasē.


Foto: Rihards Baumanis

Jāatzīmē, ka arī nominācijā "Gada uzlecošā zvaigzne" pretendentu vidū ir autosportists un rallijkrosa zvaigzne Reinis Nitišs. Tikmēr uz balvu "Gada sporta notikums Latvijā" pretendentu vidū ir divi autosporta un motosporta pasākumi - Eiropas autorallija čempionāta posms Liepājā un Nāciju kauss motokrosā Ķegumā.


Foto: Viesturs Lācis, Go4speed

Kā ziņo LETA, tad "Gada balvas sportā 2014" noslēguma ceremonijā pavisam tiks piešķirtas balvas 16 kategorijās. Pretendentus šajās nominācijās izvirzīja sporta federāciju padomes, LOK pārstāvji, sporta žurnālisti un citi nozares eksperti, bet uzvarētājus noteiks žūrija.

Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija notiks 23. decembrī kultūras pilī Ziemeļblāzma.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png