profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rīgā ieradīsies FIA prezidents Žans Tods

Mārtiņš Jankovskis 17.10.2011 - 13:55 Rīgā ieradīsies FIA prezidents Žans Tods
Foto: Scanpix/AFP

16. novembrī Rīgu apmeklēs Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods. To portāls „Go4speed" uzzināja Latvijas Automobiļu federācijā (LAF).

Šā gada sākumā Rīgā notika viena tikšanās, kurā piedalījās FIA Rallija komisijas vadītājs Jarmo Mahonens, pasaules rallija čempionāta (WRC) rīkotāju North Sport One pārstāvji, kā arī Polijas, Lietuvas Latvijas un Igaunijas rallija vadītāji. Tikšanās mērķis bija viens - 2013. gadā rīkot WRC posmu uzreiz četrās valstīs - Polijā, Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Lai arī visas iesaistītās puses pēc tikšanās bija apmierinātas, nekas vairāk līdz šodienai nav zināms un šobrīd, visticamāk, šī ideja par šāda posmu rīkošanu ir nolikta kādā dziļākā FIA plauktā.  

Portāls „Go4speed" noskaidroja, ka 16. novembrī Rīgā ieradīsies Žans Tods, taču uzreiz jāusver, ka galvenā sarunu tēma nebūs par WRC posmu rīkošanu Baltijas valstīs.

„Jā, 16. novembrī Rīgā uz vienas dienas darba vizīti ieradīsies bijušais „Ferrari" komandas vadītājs un tagadējais FIA prezidents Žans Tods. Galvenais vizītes mērķis - satiksmes drošība un ar to saistītas lietas. Nekādas citas tēmas (arī saistībā par ralliju) šajā tikšanās reizē nav plānots apskatīt un izskatīt. Minētajā sanāksmē piedalīsies valstu atbildīgās personas satiksmes drošībā. Šobrīd viss vēl ir procesā, tāpēc nav zināms, kur, ar ko, cikos viņš tiksies. Tāpat arī šobrīd vēl nav zināms, kuri cilvēki viņam dosies līdzi. Var teikt, ka šobrīd notiek saskaņošanas process gan vienā, gan otrā pusē. Viss plānojās, bet tas, ka viņš būs Rīgā, tas gan tiesa," portālam apstiprināja LAF preses sekretārs Viesturs Saukāns, kurš nobeigumā atzina, ka Tods apmeklēs arī pārējās Baltijas valstis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png