profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Policija neierosinās krimināllietu pret sportistu, kurš izraisīja traģisko avāriju

Go4speed 26.09.2014 - 05:45 Policija neierosinās krimināllietu pret sportistu, kurš izraisīja traģisko avāriju
Kevins Vords juniors. Foto: AP

Jau ziņojām, ka augusta sākumā traģisks negadījums notika ASV, kur NASCAR čempions Tonijs Stjuarts autosacīkstēs uzbrauca virsū vienam no konkurentiem, kurš vēlāk slimnīcā gāja bojā. Tika ziņots, ka pēc kādas no sadursmēm 20 gadus vecais sportists saslīdēja un atsitās pret trases apmali. Pēc tam braucējs izkāpa no auto un turpat trasē kādam no saviem konkurentiem centās izrādīt savu neapmierinātību. Diemžēl pēc neilga brīža Stjuarts aizķēra 20 gadus veco sportistu, kurš vēlāk slimnīcā gāja bojā.

Pēc šī negadījuma tika uzsākta izmeklēšana. Kā vakar ziņoja ASV mediji, tad Stjuarts netiks saukts pie kriminālatbildības un viņš nesaņems sodu. Kā atzina prokurors, tad pēc rūpīgas materiālu izskatīšanas Stjuarta rīcībā netika saskatīti noziedzīgi nodarījumi.


Foto: motorsport.com

Pēc papildus izmeklēšanas atklājās, ka bojā gājušā sportista asinīs tika konstatētas marihuānas pēdas, kas, iespējams, bija pietiekoši, lai sportists tajā brīdī pareizi nenovērtētu situāciju, kas beigās noveda pie traģiskām beigām.

''Šī manā dzīvē bija smagākā un emocionālākā pieredze, un tā man paliks uz visu mūžu. Lai arī pēdējā laikā liela uzmanība tika pievērsta man, mēs nedrīkstam aizmirst, ka jauns puisis zaudēja dzīvību. Kevina ģimene un draugi vienmēr paliks manās atmiņās,'' tā pēc tiesas sprieduma atzina Tonijs Stjuarts.

Neapmierināti ar šo spriedumu bija bojā gājušā sportista vecāki. ''Mūsu dēls pēc sadursmes izkāpa no mašīnas, jo tobrīd sacīkstes bija apturētas. Visas mašīnas samazināja ātrumu, izņemot Stjuartu, kurš tīšām gribēja iebiedēt mūsu dēlu.''

Traģiskā avārija (Brīdinām, ka video ir redzami nepatīkami skati)
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png