profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija leģendu mačā uzvar Nitišs, Vasaraudzis un Kisiels (FOTO)

Go4speed 30.08.2014 - 09:58 Rallija leģendu mačā uzvar Nitišs, Vasaraudzis un Kisiels (FOTO)
Kisiels, Vasaraudzis un Nitišs. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Piektdien, 29.augustā Ātruma festivāla - rallija "Kurzeme 2014" laikā notika Rallija leģendu mačs, kurā Liepājas pilsētas ātrumposmā ar vienādām BMW aizmugures piedziņas automašīnām, kuras dalībniekiem nodrošināja Go4speedTeam komanda, spēkiem mērojās agrākā laika Latvijas labākie rallija braucēji jeb leģendas pret šī brīža zvaigznēm.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Braucēji tika sadalīti trīs komandās, katrā pa trim, un sacensības notiks pēc "LeMans" principa – katrs komandas braucējs brauks trīs apļus, pēc kuriem notika pilotu maiņa. Nākamais pilots brauc nākamos trīs apļus, un tā, kamēr nobraukta pilna distance. Katra komanda cīnījās ar katru, pēc kuras tika noskaidrotas tās divas komandas, kas finālā cīnīsies par 1. vietu Rallija leģendu mačā.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Finālā iekļuva Reiņa Nitiša, Ivara Vasaraudža un Raimonda Kisiela ekipāža, kuriem pretim stājās liepājnieki Uldis Sesks, Mārtiņš Būčņš un Dans Leščs. Kā novēroja portāls Go4speed, tad finālā starp sportistiem valdīja sīvas un ļoti skatāmas cīņas, kur katrs braucējs rādīja, ko māk – spolēja, brauca plakaniski, driftēja u.t.t. Varēja redzēt, ka sportistos valda īsts azarts un prieks. Ļoti skaistus un perfektus braucienus aizvadīja Reinis Nitišs un Ivars Vasaraudzis, kuri arī palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Līdz ar to 1.vietu izcīnīja Nitišs, Vasaraudzis un Kisiels, otrie palika Sesks, Būčņš un Leščs, bet trešajā vietā ierindojās Andris Kārkliņš, Agris Staņēvičs un Jānis Lavrinovičs.

Rallija leģendu mača uzvarētāji dalās sacensību iespaidos
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png