profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

6 stundu izturības sacīkstēs arī „OSCar” automašīnas

Go4speed 05.10.2011 - 14:10 6 stundu izturības sacīkstēs arī „OSCar” automašīnas

Publicitātes foto

Jau šajā nedēļas nogalē karjeru Jelgavas rajona karjeru „Akmenscūciņas" un „DSG karjeri" teritorijā norisināsies 3 un 6 stundu izturības autosacīkstes un tajās piedalīsies arī divas „OSCar" automašīnas, portālu „Go4speed" informēja sacensību organizatori.

Šobrīd vel notiek aktīva dalībnieku pieteikšanās šīm sacensībām un azartiskākie sportisti jau ir paspējuši aizbraukt un apskatīties izveidotās trases segumu, jo vārdi "dolomīta karjers" šķita kaut kas grūti pieņemams sacensību vietai. Pārliecinoties dzīvē, šaubas uzreiz zuda un nu ir pārliecība, ka trase būs ļoti interesanta un sacensības aizraujošas, norāda organizatori.

Pēc ilgāka pārtraukuma savus "bobikus" no garāžām velk ārā arī "džipisti". Cīņā iesaistīsies pat divi "OSCari", viens, kas izbaudījis Āfrikas tuksneša smiltis - komanda "Skoks & Piķis", otrs, kas pabijis Argentīnā notikušajā maratonrallijā "Dakāra" un komandā apvienojušies tādi spēcīgi braucēji kā Andris Feldmanis un Toms Brants.

Turklāt Igors Skoks, mainoties ar saviem komandas biedriem, trasē pārbaudīs pat divas automašīnas - "OSCar O3" un "Mitsubishi Pajero", lai noskaidrotu, kura no tām ir ātrākā Latvijas ceļos.

Intriga, kas spēs nobraukt vairāk apļus - tuksnešu smiltis baudījušie "OSCari", parastie "bobiki" un vecais labais "žigulītis", saglabāsies līdz pat sacensību finišam. Šobrīd dalību pieteikušas jau 24 komandas, kopumā ap 60 sportistiem.

 


 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png