profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedrijas karalis izrāda interesi par Dambja OSCar eO automašīnu (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 27.03.2014 - 23:57 Zviedrijas karalis izrāda interesi par Dambja OSCar eO automašīnu (FOTO)
Foto: president.lv

Aizvadītajās dienās Latvijā viesojās Zviedrijas karalis Kārlis XVI Gustavs. Augstajam viesim bija plaša programma, kuras laikā Zviedrijas karalis kopā ar Latvijas Valsts prezidentu Andri Bērziņu tikās arī ar Andri un Kristapu Dambjiem, lai klātienē iepazītos ar OSCar eO automašīnu.

Lai uzzinātu, kā Zviedrijas karalim Kārlim XVI Gustavam patika OSCar eO automašīna, portāls Go4speed sazinājās ar Kristapu Dambi, kurš pastāstīja vairāk.


Foto: president.lv

"Jā, bijām ciemos pie augstiem viesiem. Mums par lielu pagodinājumu Prezidenta kanceleja mūs uzaicināja Zviedrijas karalim Kārlim XVI Gustavam atrādīt vienu no mūsu veikumiem. Izrādās, ka Zviedrijas karalis ir liels automīlis, kuram pašam ir interesanta auto kolekcija un kuram tā lieta patīk. Atrādījām, apstāstījām un atbildējām uz visiem jautājumiem. Bija ļoti patīkami,'' iesāk Kristaps Dambis.

"Atrādījām elektrisko OSCar eO automašīnu, kas tika saposts kā šova automobilis, lai šādās reizēs to varētu prezentēt kā mūsu veikumu. Šobrīd mēs ar šo auto vairs neplānojam braukt, tāpēc šis auto tagad ir vairāk kā muzeja eksponāts.''


Foto: president.lv

Uz jautājumu, vai augstajam viesim patika šis auto, Kristaps atbildēja apstiprinoši. ''Jā, viņam patika. Lai arī, protams, grūti pateikt, cik daudz un kas viņam patika, jo viņa programma bija ļoti piesātināta. Taču tās bija interesantas piecas minūtes. Interesanti, ka visi jautājumi, kurus viņš uzdeva, bija tehniski, ieskaitot to, cik mūsu mašīnai ir elektromotori, kā tie izvietoti, kāpēc nav četri, kāpēc risinājums ir tāds, kāds tas ir mums u.t.t. Varēja just, ka viņa interese bija liela un viņam ļoti patika, par ko, protams, mums bija prieks,'' nobeidz Dambis.

Drīz Jums piedāvāsim nedaudz plašāku sarunu ar Kristapu, kurš pastāstīs par šīs sezonas plāniem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png