profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sācies balsojums par Gada balvu autosportā

Go4speed 29.11.2013 - 12:34 Sācies balsojums par Gada balvu autosportā
Foto: Go4speed

2013. gada autosporta sezona ir godam noslēgusies un laiks noskaidrot tos sportistus, kas iegūs uzvaras 16 dažādās nominācijās balsojumā, kuram šogad dots nosaukums "Gada balva autosportā". Šo balsojumu jau trešo gadu pēc kārtas piedāvā televīzijas raidījums "Autosporta Programma nr.1" sadarbībā ar autosporta portālu "Go4speed.lv".

Autosporta interesentiem šogad ir iespēja balsot par 16 dažādām nominācijām, kurās apkopotas svarīgākās norises nupat mūsu valstī aizvadītajā autosporta sezonā. Balsojums atrodams autosporta portālā "Go4speed.lv". Tas ilgs līdz divarpus nedēļas, līdz 15. decembra pusnaktij.

Pēc šī balsojuma rezultātiem tiks veidots šīgada beidzamais, tostarp arī nākamā gada pirmais raidījums, kas jau piecpadsmito gadu redzams otrdienās, sabiedriskās televīzijas kanālā "LTV7".

Šogad nominācijas ir sešpadsmit, no kurām dažas ir jaunas. Piemēram, "Gada izbīlis", kurā piefiksētas gana kutelīgas situācijas, kas nav novedušas pie avārijām. "Gada grāvis", kurā arī televīzijas operatori iemūžinājuši vien sacīkšu mašīnu iestigšanu grāvjos. Tāpat jauna nominācija ir arī "Gada varonis", kas savā ziņā nozīmē tikai vienu... Pagājušās sezonas gada labākais autosportists, kurš startējis zem mūsu, sarkanbaltā karoga krāsām.

Šis balsojums ir pats apjomīgākais un nopietnākais, ja tiek runāts par svarīgāko Latvijas autosporta norisēs. Nominēto skaits šogad ir vairāk nekā pusotrs simts. Tātad katram, kurš šosezon trases malā turējis īkšķus par kādu autosportistu, dota iespēja savu elku izvirzīt vadībā arī šajā balsojumā. Godīgas cīņas dēļ gan ikvienam interneta portāla apmeklētājam ļauts katrā no nominācijām vienā dienā nobalsot vienu reizi. Balsojums tik slēgts pusnaktī no 15. decembra uz 16. decembri.

Balsojums atrodams ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png