profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

30. novembrī 333 trasē notiks sacensības standarta automašīnām

Go4speed 22.11.2013 - 15:57 30. novembrī 333 trasē notiks sacensības standarta automašīnām
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Auto sacensību vasaras sezona ir oficiāli beigusies, bet ziemas sezona vēl nav atklāta. Kā portālam Go4speed atklāja Nellija Šlēgelmilha, tad, ņemot vērā daudzu braucēju vēlmi braukt un starpsezonā nezaudēt sportisko formu, šī gada 30.novembrī Sporta klubs 333 rīkos ''333 Rudens Kauss 2013" sacensības standarta automašīnām. Šīs ir viena posma sacensības standarta automašīnām, kuras nedarbojas CSN.

Sacensību formāts paliek nemainīgs - trīs iebraucieni ar kopējo pavadīto laiku trasē, kas ir apmēram 30 minūtes. Katrā iebraucienā tiek vērtēts uzrādītais ātrākais apļa laiks. Sacensību dalībniekiem būs jāveic trīs braucieni. Brauciena distances  laiks 8 - 12 minūtes, atkarīgs no kopējā dalībnieku skaita sacensību  posmā. Pirmā braucienā starta kārtība atbilstoši starta numuriem augošā  secībā (1.,2., 3.), otrajā braucienā – dilstošā secībā, trešajā  braucienā – augošā secībā.

Kausa izcīņa notiek trīs ieskaites grupās - 2WD (automašīnas ar priekšas riteņu piedziņu, automašīnas ar aizmugures riteņu piedziņu un dzinēja novietojumu aiz vidus ass), RWD (automašīnas ar aizmugures riteņu piedziņu un dzinēja novietojumu priekšā) un 4WD (automašīnas ar visu riteņu piedziņu).


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Sacensībās drīkst piedalīties tikai ar ielas riepām. Aizliegts lietot  jebkāda tipa riepas ar sporta protektoru, tajā skaitā riepas ar ''E”  marķējumu. Sporta riepas ''sliki” un riepas ar to pazīmēm ir aizliegtas.  Tāpat aizliegta riepu mehāniska sildīšana (elektriskie sildītāji, ruļļi  u.tml.), kā arī izbraukt ar sacensību automašīnu no dalībnieku parka ar  nolūku sildīt riepas.

Gan automašīnas pilotam, gan stūrmanim sacensību laikā ir jālieto aizsargķivere (būs iespēja iznomāt pie sacensību organizatoriem, cena 2 Ls uz sacensību laiku).

Nolikums vēsta, ka dalībnieki startē sadalīti pa ieskaites grupām. 6 - 8 automašīnas, atkarībā no trases garuma, tiek laistas ar laika intervālu, ko nosaka sacensību distances tiesnesis. Ar vienu automašīnu var piedalīties vairāki dalībnieki, reģistrācijā par to veicot rakstisku pieteikumu, bet ne vairāk par trim braucējiem uz vienu a/m.

Sacensību nolikums apskatāms ŠEIT, pieteikuma anketa meklējama ŠEIT, bet sacensību trases konfigurācija redzama ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png