profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

A.Neikšāns un Šlēgelmilhs apgāžas upē, tālāk uz Kambodžu jādodas ar kājām

Go4speed 06.11.2013 - 11:26 A.Neikšāns un Šlēgelmilhs apgāžas upē, tālāk uz Kambodžu jādodas ar kājām
''Teen Spirit'' komanda Laosā. Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

Nesen Expedition ''Teen Spirit'' komanda (Andis Neikšāns, Haralds Šlēgelmilhs un Ivars Trautmanis) uz savu galamērķi Kambodžu devās ar motorolleriem, jo ar Latvijā reģistrēto automašīnu ekipāža, iebraucot Ķīnā, tālāk nedrīkstēja doties.


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

Otrdien ekipāža nokļuva līdz Laosai, lai ar motorolleriem mēģinātu šķērsot Kambodžas robežu. ''Viena diena Laosā. Esam nokļuvuši līdz pašiem Laosas dienvidiem. Atrodamies uz "Don Det" salas, viena no salām Mekongas upē. Vakar devāmies braucienā pa upi ar kajakiem. Iepazinām Mekongas pārsteidzoši straujās, mainīgās straumes, kas plūst visos virzienos. Apmeklējām arī trīs ūdenskritumus, no kuriem viens bija vareni iespaidīgs. Andis ar Hari upē apgāzās, tādējādi pazaudējot straumē kreklus un saslapinot Ivara telefonu... Mekongā nokļuvām arī vietā, kur delfīni peldēja pat 10 metrus no laivām, brīžiem iznirstot virs ūdens. Skaisti! Šodien (otrdien) turpinām maršrutu, lai šķērsotu Kambodžas robežu," vakar ziņoja ekspedīcijas komanda.


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

Diemžēl vēlāk pienāca ziņa, ka šķērsot robežu ar motorolleriem nevarēja, tāpēc nekas cits neatlika, kā tālāk doties... ar kājām. ''Netikām šodien ar mopēdiem Kambodžā... Lai arī Laosas robežsardze bija gatava likuma izņēmumam par noteiktu samaksu, tie sūtīja mūs uz Kambodžas robežpunktu vienoties, kas nu nekādi neizdevās. Bija vēl opcija mopēdus sūtīt slepus ar laivu pāri upei uz Kambodžu, pašiem šķērsot robežu normāli un tad nokļūt pie mopēdiem, bet šo ieceri atcēla mūsu balsojuma rezultāts. Tā nu jau esam pārdevuši mopēdus un Kambodžu iekarosim ar kājām. Ceļā dosimies rīt (trešdien)."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png