profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

9. novembrī notiks septiņu stundu piedzīvojuma brauciens 'Abavas serpentīns'

Go4speed 01.11.2013 - 10:51 9. novembrī notiks septiņu stundu piedzīvojuma brauciens 'Abavas serpentīns'
Foto: draugiem.lv/autofotoorientesanas

Tieši pirms pieciem gadiem novembrī tika noorganizētas pirmās autofotoorientēšanās sacensības Latvijā. Atzīmējot šo notikumu, 9. novembrī ikviens tiek aicināts piedalīties aizraujošā septiņu stundu piedzīvojuma braucienā ''Abavas serpentīns", kas norisināsies Kandavas un Tukuma pusē. 

Organizatori sola gan klasisko orientēšanos un fotografēšanos pie interesantiem tūrisma apskates objektiem, gan leģendas braucienu un daudz ko citu, kas ir bijis šo piecu gadu laikā.

Lai sacensību laikā dalībnieki ne tikai meklētu kontrolpunktus, bet arī apskatītu ievērības cienīgas vietas, ar papilduzdevumiem dalībniekus sagaidīs Jaunpils pils, Kalnmuižas pils, lauku māja ''Kangari", Kandavas novada muzejs, Zemītes muižas pils un viesu māja ''Imulas". Saldajā ēdienā - kontrolpunkts Šokolādes muzejā Pūrē.

Turpinot pirms vairākiem gadiem iesākto Labo darbu tradīciju, ''Abavas serpentīna" dalībnieki ciemosies un savu palīdzīgo roku sniegs Zantes ģimenes krīzes centram.

Pieteikšanās jubilejas autofotoorientēšanās sacensībām līdz 7.novembrim. Lai piedalītos, nepieciešams vieglais automobilis, komanda vismaz no diviem cilvēkiem, reģiona karte, digitālais fotoaparāts un labs noskaņojums.

Sacensību nolikums, reģistrācija un visa noderīgā informācija atrodama sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png