profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ekspedīcijas komanda nonāk līdz Ķīnai, taču iekšā netiek (FOTO)

Go4speed 17.10.2013 - 13:42 Ekspedīcijas komanda nonāk līdz Ķīnai, taču iekšā netiek (FOTO)
Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

Iepriekšējā materiālā par mūsu ekspedīcijas komandu jau ziņojām, ka Expedition ''Teen Spirit'' ekipāža Andis Neikšāns, Haralds Šlēgelmilhs un Ivars Trautmanis bija veiksmīgi sasnieguši pasaules dziļāko un vecāko ezeru Baikālu. Paviesojušies tur pāris dienas, ekipāža devās tālāk un jau ir sasniegusi Ķīnu. Lūk, kādi ir pēdējie jaunumi no ekspedīcijas komandas.


Pusdienas Baikāla krastā. Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

''13.  oktobra diena izvērtās piedzīvojumiem bagāta. Nācās braukt pa vietām  smilšainu, vietām kalnainu un mālainu tuksnesi, turklāt izmantojot  lāpstu - veidojām ceļu vietējam transportam! Atradāmies tuksneša  nekurienē, praktiski bez degvielas un pazaudējuši braukšanas virzienu.  Galu galā bija jāprasa vietējiem - kurā virzienā vispār ir Ķīna?! Tomēr  esam veiksmīgi nokļuvuši līdz robežai un rīt no agra rīta jau būsim  Ķīnā!''


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

''Esam šķērsojuši robežu un atrodamies Ķīnā! Auto gan vēl muitas zonā un  no pierobežas pavisam atvadīties plānots tikai rīt ap pēcpusdienu. Jau  paspējām satikt mūsu gidu - šķiet ļoti jauks cilvēks! Patreiz esam  apmetušies pierobežas miestiņā (100 tūkst. iedzīvotāju), kur arī  nakšņosim.


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

''Lai gan vēl praktiski neko neesam redzējuši, tikai ceļu 3km  garumā, tomēr visi jau sajūsmināmies - uz Mongolijas fona atkal kaut kas  pilnīgi atšķirīgs - pavisam citas krāsas,'' 14. oktobrī ziņoja Gunita  Neikšāne, jo Ķīnā FaceBook neesot pieejams.


Andis Neikšāns. Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

''Diemžēl gidam priekš puišiem neiepriecinoša ziņa - izrādās, ka no 1. oktobra ir mainīta muitas sistēma ārzemnieku iebraukšanai Ķīnā. Puiši esot paši pirmie iebraucēji pēc jaunās sistēmas, tāpēc robežpunkta darbinieki īsti nezina, kā pareizi rīkoties, tāpat arī neesot izdevies sazvanīt Ķīnas centrālo muitas ofisu Beijing un nesaprotamie jautājumi nav kļuvuši par saprotamiem. Tas nozīmē, ka pierobežas miestiņā nāksies mitināties vismaz līdz 16. oktobrim. Plkst. 19:00 pēc vietējā laika - puiši šobrīd paliek turpat, ar apģērbu, kas mugurā un telefonu kabatā. Pie mantām netiek, jo robežpunkts jau slēgts. Gids apmaksājis viesnīcu un Ivaram aizdevis telefona lādētāju,'' raksta Gunita.


Foto: facebook.com/ExpeditionTeenSpirit

Vairāk bilžu ŠEIT un ŠEIT. Video, kur ekipāža stāsta par piedzīvoto, noskatāms ŠEIT.

Lūk, tādas ir pēdējās ziņas no ekspedīcijas komandas.

Ekspedīcijas komandai līdzi var sekot ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png