profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ekspedīcijai Teen Spirit pirmās problēmas ar robežsargiem, miliciju un auto

Go4speed 03.10.2013 - 10:18 Ekspedīcijai Teen Spirit pirmās problēmas ar robežsargiem, miliciju un auto
Ekipāžu jau pārsteidzis sniegs. Foto: Ekspedīcija: "Teen Spirit"

Jau divas dienas pagājušas, kopš Andis Neikšāns, Haralds Šlēgelmilhs un Ivars Trautmanis devušies ekspedīcijā, kuras galamērķis ir 15 000 kilometrus tālā Kambodža.  Šobrīd ekipāža atrodas jau aiz Ufas un turpina virzīties uz Baikāla pusi. Lūk, kā ekipāžai gājis šajās divās dienās.


Ekipāža šķērsojot robežu. Foto: Ekspedīcija: "Teen Spirit"

''Pēdējās 33 stundas esam braukuši bez apstājas. Šobrīd esam aptuveni 500 km no pilsētas Ufas, kur arī plānojam mazliet ''atlaisties" Nonākot nospraustajā ''check point", būsim jau veikuši 2000 km, kas mums pašiem šķiet ļoti daudz. Tajā pat laikā, paskatoties kartē, līdz nākamajam punktam - Baikālam, vēl ir ļoti daudz! Lai gan priekšā ir garš ceļš, Krievija mūs paspējusi pārsteigt ar savu skaistumu un mentalitāti," vakar ziņoja komanda.


Maskavā. Foto: Ekspedīcija: "Teen Spirit"

''Jau bija darīšana ar robežsargiem un miliciju, tāpat mūs pārsteidza arī sniegs! Kādā situācijā tikām sveikā ar balzāma pudeles palīdzību, bet citā situācijā bija jāmeklē vietējo valūtu. Katrā pieturas punktā mūsu džipiņš liek atbildēt uz daudz jautājumiem - kas esam un kurp dodamies?! Jāpiebilst, ka esam saņēmuši ļoti daudz motivējošu komplimentu, lai gan viens otrs saka, ka esam traki. Tomēr viss ir forši un jūtamies lieliski," tā vakar savā Facebook profilā rakstīja ekipāža.

Pēdējā informācija liecina, ka ekipāža ir atpūtusies un nu jau pošas tālāk. ''Esam pamodušies Ufā, izgulējušies četras stundas un gatavi doties tālāk. Palikām pie absolūta svešinieka dzīvoklī un atkal sastapām vietējo viesmīlību. Turpinot ceļu, mūsu pagaidu ceļa biedri Annu ievedīsim Ašā, kur viņa dosies kāpt kalnos, bet mēs turpināsim virzīties Baikāla virzienā. Sokas mums labi. Sagurums gan pamazām krājas. Ivaram grūtāk, jo jau kopš izbraukšanas viņš ir apslimis.''


Ekipāža nakti pārlaida Ufā. Foto: Ekspedīcija: "Teen Spirit"

Jāatzīmē, ka vakar ekipāžai bija problēmas ar džipu, kurš nedaudz tika remontēts. ''Bija problēma ar stūres iekārtu (liela brīvkustība). Vaļā bija viens uzgrieznis, kā rezultātā tas viss varēja beigties slikti. Arī pašā stūres mehānismā ir neliela brīvkustība, ko šķiet neizdosies novērst, bet šādam auto tas varētu būt ne pārāk traki. Taču kopumā viss ir labi,'' tā ziņoja Jānis Avotiņš.

Ekipāžai līdzi var sekot ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png