profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jau otro gadu norisināsies autoklubu netradicionālās sporta spēles

Go4speed 14.06.2013 - 00:12 Jau otro gadu norisināsies autoklubu netradicionālās sporta spēles
2012. gada netradicionālās sporta spēles. Publicitātes foto

Ja parasti auto klubu rīkotajos pasākumos notiek dažāda veica sacenšanās ar automašīnām, tad jau otro gadu tiek rīkots pasākums, kur visas automašīnas tiek liktas pie malas un auto entuziasti dodas sacensties dažādos netradicionālos sporta veidos. Šis pasākums apvieno visus lielākos Latvijas auto klubus.

Šogad pasākums norisināsies 29. jūnijā, kad visi Latvijas lielākie auto klubi pulcēsies Ķegumā, lai mērotos spēkiem un savā īpašumā iegūtu Ceļojošo auto klubu kausu. Galvenais pasākuma mērķis ir apvienot Latvijas auto klubus kopīgā sporta un izklaides pasākumā, veicinot savstarpēju komunikāciju un sadarbību.

Turpinoties tradīcijai, auto entuziasti sacentīsies dažādās netradicionālās sporta disciplīnās visas dienas garumā:
- ADParts dvieļbols;
- i Auto slapjā tautas bumba;
- Met pa vējam;
- YUASA jaudīgā stafete;
- Karību jūras pirāti;
- Fantasy aplis;
- MOTUL viesmīļi;
- Profesors Epartā;
- Dārgumu meklēšana.

Kopvērtējumā tiks noskaidrots sportiskākais, saliedētākais, radošākais, spēcīgākais un erudītākais auto klubs Latvijā, kas savā īpašumā iegūs Ceļojošo auto klubu kausu un veicināšanas balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Pieteikt savu dalību sporta spēlēm auto klubi var nosūtot e-pastu uz celicaclub.lv@inbox.lv līdz 18. jūnijam. Nolikumu un citu informāciju par pasākumu var atrast mājaslapā www.celicaclub.lv.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png