profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ko latvieši spēs parādīt Maskavas rallija šovā?

Go4speed 19.04.2013 - 12:04 Ko latvieši spēs parādīt Maskavas rallija šovā?
Vasīlijs Grjazins. Foto: Maediarally.net

Piektdien un sestdien Krievijā, Maskavā, trešo gadu pēc kārtas norisināsies ''Rally Masters Show''. Šodien sportisti un komandas izņems dokumentus, izies tehnisko pārbaudi, kā arī iepazīsies ar sacensību trasi. Vakarā tiks publicēts starta saraksts, bet pašas sacensības notiks sestdien.

Pavisam kopā sportistiem vienas dienas laikā būs jāveic divi posmi trīs reizes, kas kopā sastādīs 37,5 kilometrus. Dalību šīm sacensībām apstiprinājušas 34 ekipāžas. Uz starta izies tādi piloti kā Jevgēņijs Novikovs, Marko Martins, Aleksejs Lukjaņuks, Patriks Flodins, Ivars Vasaraudzis, Māris Neikšāns, Aivis Egle, Vasīlijs Grjazins, Sīms Plangi un citi.


Foto: Maediarally.net

Autoparks šajās sacensībās būs ļoti plašs – sākot no WRC un beidzot ar žiguļiem. Pavisam kopā būs trīs WRC automašīnas – Novikovs brauks ar Ford Focus RS WRC, Martina rīcībā būs Ford Focus WRC 03, bet Genādijs Broslavskijs pilotēs MINI John Cooper Works WRC spēkratu.

''Pirmkārt, tas ir šovs, taču rezultāts arī ir ļoti svarīgs. Daudzi piloti šo pasākumu uztver tikai kā šovu, taču  man rezultāts ir svarīgs, tāpēc darīšu visu, lai uzrādītu pēc iespējas labāku rezultātu,'' saka viens no galvenajiem favorītiem Jevgēņijs Novikovs.


Foto: Maediarally.net

''Braukšu ar veco labo Ford Focus WRC 2003. Šis ir lielisks auto, ar kuru man patīk braukt. Nopietnos rallijos ar šo mašīnu vairs nepabrauksi, bet tādos šovos šī mašīna ir lieliska. Man nebūs konkrēta mērķa šajā rallijā, taču braukšu, cik vien ātri varēšu,'' tā Marko Martins.


Foto: Maediarally.net

Tikmēr Māris Neikšāns pirms kāda laika portālam atzina, ka viņš šo pasākumu vairāk uztvers kā šovu. ''Šis būs interesants pasākums, kurā būs spēcīgi konkurenti. Mums tas būs tīri šovs, jo arī mašīna mums nebūs tik spēcīga, lai cīnītos ar vadošajiem braucējiem. Tā būs jauka laika pavadīšana, taču, protams, lēnu nebrauksim.''

Ar visiem dalībniekiem var iepazīties ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png