profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somu sportists uzstāda jaunu Ginesa rekordu (VIDEO)

Go4speed 26.02.2013 - 06:47 Somu sportists uzstāda jaunu Ginesa rekordu (VIDEO)
Miko Hirvonens savā spēkratā. Foto: www.facebook.com/mikkohirvonenfanclub

Nākamās nedēļas izskaņā tiks dots starts sezonas trešajam pasaules rallija čempionāta (WRC) posmam, kas notiks Meksikā. Nesen somu rallija braucējs Miko Hirvonens ar savu Citroen komandu Portugālē piedalījās vairāku dienu testos.

Šajās divās testus dienās sportists kopā ar komandas mehāniķiem testēja gan mašīnas piekari, dzinēju un citas lietas. Tieši dzinēja jauda Meksikas posmā būs noteicošā, jo rallijs norisināsies krietni virs jūras līmeņa, kā rezultātā mašīnu dzinējiem jauda būs mazāka nekā citos posmos.


Hirvonens testu laikā. Foto: Pedro Contente


Pirmdien Hirvonens piedalījās kādās ātruma sacensībās, pēc kurām viņš iekļuva Ginesa rekorda grāmatā. ''Šodien iekļuvu Ginesa rekorda grāmatā,'' priecīgi paziņo Miko Hirvonens. ''Helsinku izstādes centrā pārspēju līdz šim Tanera Fausta uzstādīto ātruma rekordu braukšanā telpās. Ar savu 150 Zs jaudīgo kroskartu uzstādīju 140 km/h lielu ātrumu.''


Foto: www.facebook.com/mikkohirvonenfanclub

''Ja godīgi, tad sākumā domāju, ka tas būs tik viegli, kā pastaiga pa parku, taču beigās tas bija smagāk nekā varēju iedomāties, jo ilgi cīnījos, lai braukšanas laikā man būtu labāka saķere. Gribētu pateikt milzīgu paldies visai komandai, kura smagi strādāja, lai atrastu pareizos regulējumus. Domāju, ka šis ir ļoti labs braucamais. Taču ar vēl labākiem uzlabojumiem varētu braukt vēl ātrāk,'' nobeidz Hirvonens, kurš WRC kopvērtējumā pēc diviem posmiem ar izcīnītiem 12 punktiem kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Hirvonens uzstāda Ginesa rekordu:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png