profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autosportisti vēl Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu

Mārtiņš Jankovskis 24.12.2012 - 08:32 Autosportisti vēl Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu
Foto: quattroholic.com

Klāt gada gaišākie svētki - Ziemaasvētki, kas atnāk ar brīnumu, gaišām domām un cerībām. Šogad Ziemassvētku laiks atnācis ar sniega baltumu un īstas ziemas krāšņumu.

Līdz šim lasīti un dzirdēti dažādu politiķu, mūziķu, aktieru u.c. profesiju pārstāvju Ziemassvētku svinīgās uzrunas un novēlējumi, bet šoreiz portāls Go4speed nolēma, lai apsveikumu Ziemassvētkos novēl autosportisti.


Zita Īle. Foto: ile-racing.lv

Zita Īle:
Visi Ziemassvētku laikā gaida, kad notiks brīnums. Gribētu novēlēt visiem, lai negaida brīnumus, jo tie ir jārada pašiem! Un viss, ko mēs katrs vēlamies, piepildīsies ne tikai Ziemassvētku laikā!

Andis Neikšāns:
Visiem siltus, gaišus un sirsnīgus Ziemassvētkus! Jaunajā gadā visiem rallija līdzjutējiem novēlu, lai būtu baudāmi rallija svētki, labi laikapstākļi un iegūtas gaidītās emocijas. Braucējiem, lai pozitīvi spraigas cīņas un sasniegti vēlamie rezultāti. Organizatoriem, mehāniķiem un citiem darboņiem rallijā, lai prieks par padarīto!


Andis Neikšāns. Foto:
Artūrs Igaveņš

Reinis Nitišs:

Nākamajā gadā vēlu 365 priecīgus rītus, zvaigžņu apmirdzētus vakarus, 52 daudzsološas nedēļas, 12 pārvērtību mēnešus un četrus lieliskus gadalaikus! Mierīgus un veselīgus sniegotos ziemas saulgriežus, lai jums sportisks, atraktīvs un uzvaru bagāts jaunais gads!!! Domāsim gaišas domas!

Mārcis Ķenavs:
Novēlu visiem faniem, atbalstītājiem un autosportistiem labu veselību, daudz prieka brīžus un, lai veiksme nepamet 2013. gadā!


Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs. Foto: Artūrs Igaveņš

Ralfs Sirmacis:
Ziemassvētkos visi klusi,
Savus auto nolikuši.
Turbīnas jau atdzesētas,
Ātrumkārbas pārbaudītas
Bet, kad Jaunais gads būs klāt
Sāks visi auto rūcināt!
Šaudīsies uz pilnu klapi
Trases līkumos ies tā kā traki!

Mierīgus, klusus Ziemassvētkus un traku līkumu un adrenalīna pilnu Jauno gadu! Lai arī jaunajā gadā visiem jums nepazustu tā degsme un azarts, ar kuru jūs atbalstāt mūs!


Jānis Lamberts. Foto:
Valdis Zāgeuss, Go4speed

Jānis Lamberts:

Sveicināta Latvija! Sveicināta Latvijas tauta! Sveicināti Latvijas pilsoņi! 

Sveicināti Latvijas draugi visā pasaulē! Noot... Čau visiem, vēlējos Ziemassvētkos un Jaunajā 2013. gadā novēlēt Jums bezmaksas degvielu, nenodilstošas riepas un citus satriecošus labumus. Lai Jums viss izdodas un tiekat pie papildus brīvdienām, lai apmeklētu visus iespējamos autosporta pasākumus, bet pārējo nokārtos Ziemassvētku vecītis!

Kristaps Feldmanis:
Ziemassvētkos visiem novēlu sapņot un savu sapni nebremzēt. Pat, ja tas ir tāds, ko nevarēs īstenot tuvākajā laikā!

Arī portāls Go4speed visiem sportistiem un
autosporta līdzjutējiem novēl priecīgus, mīlestības un saticības pilnus Ziemassvētkus!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png