profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Subaru stāsts: Tālāk vairs nevarēja

Mārtiņš Jankovskis 21.12.2012 - 07:15 Subaru stāsts: Tālāk vairs nevarēja
Foto: No privātā arhīva

Portāls Go4speed sadarbībā ar Subaru dīleri Latvijā - AdRem Auto, turpina jums piedāvāt interesantākos Subaru stāstus vai piedzīvojumus, kur labākie no stāstiem var laimēt nedēļas nogali ar kādu no jaunajām Subaru automašīnām.

Pagājušajā reizē jums piedāvājām rallija braucēja Kaspara Šimkusa stāstu, taču šoreiz Jums piedāvāsim Jāņa nelielo piedzīvojumu, kurš beidzās ar zvanu draugam.


Tālāk vairs nevarēja. Foto: No privātā arhīva


Šī ir Jāņa pirmā pilnpiedziņas automašīna. Pirms tam viņam bija cits auto, taču tika nolemts, ka vajag iegādāties pilnpiedziņas spēkratu. ''Pamēģināju Subaru un sapratu, ka man to vajag. Šobrīd, ja piedāvātu šo mašīnu mainīt pret kaut ko citu, noteikti nemainītu,'' saka Jānis. 

''Jāsaka, ka gandrīz nav neizbraucamu vietu ar šo mašīnu. Gribot negribot, bet ziemā ar Subaru sanāk braukt agresīvāk nekā vasarā. Varu teikt, ka šī mašīna domāta tam, lai ar to varētu iebraukt tur, kur ar citu tu nemaz neiedrošināsies iebraukt (smejas).''


Zvans draugam. Foto: No privātā arhīva

Kā gandrīz jebkuram pilnpiedziņas braucējam, arī Jānim ar Subaru visvairāk patīk braukt tieši ziemā. ''Lai cik dziļā sniegā tagad brauktu, nav bijusi tāda reize, kad es tur paliktu (smejas). Visur tieku laukā. Protams, ir sanācis būt mežā un tur iesēsties, bet tas izdevās tikai tādā gadījumā, kad uzsēdos uz mašīnas vēdera,'' nobeidz Jānis.

Taču vienu reizi gan Jānis bija spiests griezties pēc palīdzības pie drauga. Tika mēģināts braukt pa ceļu, kuru pilnībā klāja ūdens un dubļi. Un šoreiz Subaru bija bezspēcīgs, tāpēc nācās saukt pēc palīdzības. Taču tādi gadījumi notiek tikai tad, kad azarts un vēlme pievarēt neiespējamo ņem virsroku.

Komentāri
Bils 21.12.2012 10:09
Izskatās ka daudz jau netrūka. Laikam cuka (ātrums, nevis cūka) bija par mazu ;)
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png